Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TnaTkmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 423
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,253

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

Aslında her ne kadar çaylak durumda olduğumu düşünsemde, bu gezide kendime oldukça güven hissettiğimi düşünerek kara panter olarak neredeyse öncü olabileceğimi,[attachment=1] kapalı yolları açabileceğimi düşünmeden edemiyorum.[attachment=2]

037.jpg

026.jpg

merak etmeyin fotoğraf zenginliğimiz oldukça fazla takviyeye devam.[attachment=1][attachment=1]

053.jpg

ceranus' Alıntı:
Aslında hedefimiz buradan Çubuk'a çıkmaktı, yemekten sonra yola çıktık hiç araç girmemiş yoldan ilerlemeye başladık ama sonrasında kar ilerlememize izin vermedi, kara saplanan aracımızı kurtarmaya gelen araç da saplandı, onu kurtarmaya gelen araç da neredeyse saplanıyordu, sonra yola bakmak için çıktığımız araç da karda askıda kaldı, kurtarmak için yolu açıp gönderemeden küreklerle o aracımız kendini kyrtardı sonra geri dönerek geldğimiz yoldan Ankara'ya döndük..
ıhı ıhııı...grayder gibi hissetmiştim bir ara kendimii,selimi çekmek çok güç oldu ;D :D kırmızı ısuzu'da bu kadar zorlanmamıştım,Serkanıda karları yararak yola çıkarttık ve tek kapı vitarayı zaten bi hamlede çıkarıverdim ;D Biri bana nazarlık alsın :D

Zerrin hanım teklifiniz hiç fena fikir değil.Ankarada yaşamamıza rağmen zaten doğru düzgün kar göremedik.En azından kalan etabımızı tamamlamak adına gitmeyi arzularım.Ama yolu açan greydere gerek yok bizler ne güne duruyoruz.Biz zor yolların insanıyız.

Hamdi abi harbiden sen yine iyiydin ve sanki yanıbaşımızda bir çekiciyle yola çıkıyormuş hissi veriyorsun.Seninle herkes güvende

Bilmem konu başlığı ve tarihi senden olsun.Mekanda sonra karar verelim

28 ocak da okullar tatile giriyor.Planı yaparken bunuda dikkate alırsak çok iyi olur.

mehmet cakmak' Alıntı:
Hamdi abi harbiden sen yine iyiydin ve sanki yanıbaşımızda bir çekiciyle yola çıkıyormuş hissi veriyorsun.Seninle herkes güvende
Övgün için teşekkürler.Bir dahaki etkinliğe
Işık dağını tercih ettim çünkü ; kara panter-murat ç.-de az değildi yani :D Sizlere güvenerek ben ışık dağı istiyorum.

mserdemir' Alıntı:
zerrın ben sucugu cok kacırmısın herhalde oksıjenle karısık sucuk benı mahfettı kolumu kaldıracak halım yok su an
benim ahlarım cıkmıs olmasın :p

tuna her nedense hicbir karede bizi goremedim acaba arkada fazla oyalandıgımızdanmı ;)

Hamdi Abi, bende seni kutluyorum, güçte olsa tüm araçlara yetiştin gerçekten :smiley:

The_Men' Alıntı:
ıhı ıhııı...grayder gibi hissetmiştim bir ara kendimii,selimi çekmek çok güç oldu ;D :D kırmızı ısuzu'da bu kadar zorlanmamıştım,Serkanıda karları yararak yola çıkarttık ve tek kapı vitarayı zaten bi hamlede çıkarıverdim ;D Biri bana nazarlık alsın :D

Valla abi etkinliğe katıldıkça insanda güven daha çok artıyor.Aslında ışık dağı fena fikir değil gibi geliyor bana Ne zamandır oradan da bahsediyoruz.Nasıl olsa zerrin hanım orayı çok iyi biliyor.Sende tarifi konusunda mükemmelsin.

The_Men' Alıntı:

hamdı abı deseydın ben onerdım arabadan zaten ben arabadan ınınca arabanın agırlı 100 de 40 azalıyo ;D ;D

ttos' Alıntı:
benim ahlarım cıkmıs olmasın :p

tuna her nedense hicbir karede bizi goremedim acaba arkada fazla oyalandıgımızdanmı ;)

senın ahın cıktı tabı dedım sana o kadar bır partıde sana sucuk atayım dıye yok dedın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

SON KONULAR

Geri