Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TnaTkmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 423
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,198
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

TnaTkmen' Alıntı:
ya ya sorma giderken siz önden rahat rahat oh gidin :D biz arkada ne haldeyiz soran yok :D :D

sızın ıkı araba onunuzdeydım donuste ben sızı takıpedıyordum o arada durumu bıldıyorudum gelıyorlar mesafe acıldı yavaslayalım falan fılan

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
sızın ıkı araba onunuzdeydım donuste ben sızı takıpedıyordum o arada durumu bıldıyorudum gelıyorlar mesafe acıldı yavaslayalım falan fılan
:D tabi bence arka taraf en çok eglenen taraf oldu :D biraz yavaş geldik ama olsun keyifliydi,çekmeler filan :D
Öndekilerde bol bol resim çekinmişler :D :D

Selim geçmiş olsun, sadece sucuk değildir ama sende 2 kangal sucuk yemişsin yaws ;D oksijen fazlalığı da yapmış olabilir belki, belki :D

mserdemir' Alıntı:
zerrın ben sucugu cok kacırmısın herhalde oksıjenle karısık sucuk benı mahfettı kolumu kaldıracak halım yok su an

Arkada neler olduğunun bir kısmını senin videolardan izleyebildik Tuna, biz önde güzel güzel yol aldık ;D Sonra durduk yolda karda oynadık, çok durunca da sorular geliyordu, gene neden durduk ;D ;D ;D

TnaTkmen' Alıntı:
:D tabi bence arka taraf en çok eglenen taraf oldu :D biraz yavaş geldik ama olsun keyifliydi,çekmeler filan :D
Öndekilerde bol bol resim çekinmişler :D :D

ceranus' Alıntı:
Arkada neler olduğunun bir kısmını senin videolardan izleyebildik Tuna, biz önde güzel güzel yol aldık ;D
onu farkettik zaten rahat rahat ohh :D Görüntüye alamadığım daha çok güzel kareler vardı, siz rahat rahat gittiniz ama biz daha çok eglendik hıh ;D :D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC04184.jpg

DSC04185.jpg

DSC04186.jpg

DSC04187.jpg

DSC04188.jpg

gerı donerken ısuzunın kaldıgı yerde herkez aşagıdaydı aracın yanındaydı bız serkanla yukarı cıktıgımızde kurt uluması duyduk duyan baska kımse oldumu serkan once duymus bana soyledı daha sonra yukarı dogru cıktıgımda bıran ahfıf bı sessızlık oldugunda bende duydum

veya oksıjen vurgunu yedık gayıpden sesler gelıyordu bana ;D ;D

mserdemir' Alıntı:
gerı donerken ısuzunın kaldıgı yerde herkez aşagıdaydı aracın yanındaydı bız serkanla yukarı cıktıgımızde kurt uluması duyduk duyan baska kımse oldumu serkan once duymus bana soyledı daha sonra yukarı dogru cıktıgımda bıran ahfıf bı sessızlık oldugunda bende duydum

veya oksıjen vurgunu yedık gayıpden sesler gelıyordu bana ;D ;D
Bence doğrudur :D akşam karanlığında bizi seyredip tartışıyolardır aralarında :D cheroke çıkar ısızu çıkamaz diye ;D :D
Bir an sessizlikte bende çekirdek çıtlamaları duydum :D :D

İsuzu'nun kurtarılma sırasında hava karardı ve soğumaya başladı, o sırada bir kaç kişi daha kurt sesi duyduğunu sözylemişti ama ben duymadım..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Kar taneleri yakından böyleydi

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC04189.jpg

DSC04190.jpg

DSC04193.jpg

DSC04191.jpg

DSC04194.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC04195.jpg

DSC04199.jpg

DSC04200.jpg

DSC04201.jpg

DSC04202.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC04203.jpg

DSC04204.jpg

DSC04205.jpg

DSC04206.jpg

DSC04209.jpg

çok güzel etkinlik olmuş tebrikler.görüntüler mükemmel izlerken içim gidiyor lakin katılamadım ben.inşallah birdahaki geziye ...

PIC_0019.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC04210.jpg

DSC04211.jpg

DSC04212.jpg

DSC04214.jpg

DSC04215.jpg

Aslında hedefimiz buradan Çubuk'a çıkmaktı, yemekten sonra yola çıktık hiç araç girmemiş yoldan ilerlemeye başladık ama sonrasında kar ilerlememize izin vermedi, kara saplanan aracımızı kurtarmaya gelen araç da saplandı, onu kurtarmaya gelen araç da neredeyse saplanıyordu, sonra yola bakmak için çıktığımız araç da karda askıda kaldı, kurtarmak için yolu açıp gönderemeden küreklerle o aracımız kendini kyrtardı sonra geri dönerek geldğimiz yoldan Ankara'ya döndük..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR