Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TnaTkmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 423
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,190
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

Zerrin hanım aynı fikirdeyim erken çıkalım.kahvaltıyı orada yaparız.sonrada mangal keyfini daha uzun çıkarırız.Malüm muratın köftelerini ağız tadıyla yemeden gelmek zorunda kaldık.sucuklar doyurdu bizi..

Etiketler

Bu defa önce Murat'ın köfteler pişirilsin bence de, yiyemeden dönmeyelim oralardan :smiley: sucukları sonra çıkarıtız ortaya :smiley:

Muratcığım geri çeken ben ileri çeken sen oldun.Ne yazıkki unutulmuşuz.

Murat senin aracında diğer arkadaşların aracıda hepside çok başarılıydı, dur şimdi Amir'in sütçü beygirini oradan çıkaran iki aracada bravo ..

murat çelik' Alıntı:
tesekkur ederim abla sen de olmasan kımse bıze bravo demıycek amir bey nerelerde acaba merak edıyorum aracını yaptırdımı acaba ;)

senınkıde nasrettın hoca hıkayesıne dondu zeytını bız kovaladık kovaladık zeytın yoruldu sende batırdın catalı

bız gelıp orda canla basla calısmasak arabayı ıteklemesek cıkarmıydı o arac ordan ;D ;D ;D

murat aracı yıkattırdım motoruda yıkattırdım ama arıza lambası yanmış sonra sönermi? yoksa bir sorunmu oldu?

mserdemir' Alıntı:
yaff bırakın kara panter falan kara kedı desenıze aramızda kara kedı oldugu ıcın ısızunun basına gelmedık kalmadı sırf onu kartarıp artıslık yapcam dedıgı ıcın ;D ;D ;D

hamdı senı kurtarmakda bır tek bana nasıp oldu herhalde benden baska kımse bu şerefe naıl olamayacak herhalde hahaha (ılk buluşmamızda ıncek tarafında ben denız cennetkusu hamdı abıyı cekıp kurtardım hahahah ;D)
o zaman aracımın içersinde arazi canavarı (çigdem) vardı ;D Yoksa söker atardım ben orayı :smiley:
Ama böyle bir ilke imza attığın için seni kutlarım :D Bende kara panteri ilk çeken olmak isterim :D
Ayrıca benimle eksoz bıraktı diye dalga geçiyordun selim,Tamponunu söküp alıyordum ;D :D

Hamdi abi Allah çektirmesin.Kara panterime kara leke sürdürmem inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR