Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,335

Hangi Tür Araç ile Katılıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

Kar biz oraya gittiğimizde yağmış olsun ve yağmaya da devam etsin diyorum ben, hem hava yumuşak olur hemde keyifli Off-Road yapılır ...

Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

onur senin orası neresi?

zerrin öğle yemeği demişsin zaten 11:00 de buluşuyoruz, etkinlik akşamı bulur galiba...buna akşam yemeği desek... ;D ;D ;D ;D

Evet ama işte sırayı atlamayalım dedim, yiyenbilirler kızmasınlar sonra ;)

zerrin zorla 14 sayfayı açtın yani...... ;D ;D ;D ;D ;D

Süperiz biz Gezenbilir Ankara Grubu olarak ;D

ceranus' Alıntı:
Mustafa Abi manzara ne durumda son olarak, kar, çamur, buz ???

Sevgili Zerrin ;
Hala çok da olmasa arazide kar var, yarın hava biraz yumuşarsa çamur olur ve etkinlik daha güzel olur, önemi olan bizim havamız değilmi :D , 4X4 lerin rahat gideceği güzergahda olacağız, arzu edenlerin sınırları zorlayacağı oyunlarıda yapacağız, umarım her şey güzel olur,

MKG' Alıntı:
Sevgili Zerrin ;
Hala çok da olmasa arazide kar var, yarın hava biraz yumuşarsa çamur olur ve etkinlik daha güzel olur, önemi olan bizim havamız değilmi :D , 4X4 lerin rahat gideceği güzergahda olacağız, arzu edenlerin sınırları zorlayacağı oyunlarıda yapacağız, umarım her şey güzel olur,

mustafa abi 4x2 ler için de arazi de gittiklerini hissettirecek ama "4x2 arazisi" sınıfı bir arazimiz var mı :smiley:

Kesinlikle haklısın Mustafa Abicim, önemli olan bizim havamız :D Güzel dileklerine katılıyorum...

MKG' Alıntı:
Sevgili Zerrin ;

pideler nasıl acaba... ;D ;D :p :p ::smiley: ::smiley: :'( :'( :D :D

kiymali-pide.jpg

selam herkese yazın karadeniz turuna bende iznimi ayarlayabilirsem geliri inşallah ne güzel olur yahu arkadaşlar ne oteli yaaa çadırlar olunca boşverin yahu oteli kurarız aracların yanına olmadı en fazla atarız uyku tulumlarını aracınaltına yatarız ne olacakki :smiley:yaylalalrın keyfi böle çıkacak

Böhüüüü ben arkanızdan ağlıycam arkadaşlar:'( İstanbuldan misafirim geldiği için ben yarın gelemiyorum bidaha böhüüüüüü :'(

ışıl misafirinide al gel

cidowsky abla sen ne işindesin izin alabilirsem diosunda? :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri