Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,354

Hangi Tür Araç ile Katılıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

ademciğim ben sağlık sektörübdeyim :smiley: şimdi bizim bu yıl izin olduda ilk defa 3. yılımda izin olayım çıktı ve biz bu sene iznimizi ağustosun sonunda kullandık yani :smiley: seneye sözleşmeler yenilenecek bakalım artık

Etiketler
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

ışıl abla cidowsky ablamın söldiği gibi al misafiri gel temiz hava görürsünüz bu şehirin mikroplarından kurtulursunuz :D

Sanki misafirini de getirsen ne olur diyoruz ama çok nazlı sanırım ...

şekerşey0606' Alıntı:
Böhüüüü ben arkanızdan ağlıycam arkadaşlar:'( İstanbuldan misafirim geldiği için ben yarın gelemiyorum bidaha böhüüüüüü :'(

neyse hayırlısı o olsun! inşallah izin koparırsın bu arada ablacım isminiz neydi profile yazarsan sana hitabederim : )

CB tamam
PMR tamam
İsviçre çakısı nerdeydi ya.;D

Arkadaşlar ben malesef katılamıyorum...Listeden çıkarabilirsiniz beni. Gelmiyorum ya yine kar yağar kesin!!
Dün şirketin yılbaşı partisi vardı, feci alkol komasına girdim.(girmişim daha doğrusu, hatırlamıyorum) Feci durumdayım, detoks modundayım.
Herkese şimdiden iyi eğlenceler. ;)

yazargezeryolçizer' Alıntı:
CB tamam
PMR tamam
İsviçre çakısı nerdeydi ya.;D
kerim abi sen önceki mesajlarında sadece çakı alsam yetermi batarsak siz çekersiniz demiştin,
victorinox un campign modellerinde öyle şeyler var ki, sırf onunla bile aracı çekebilirsin ;D
baya abarttı victorinox işi. hayatı idame çakısı oldu resmen :smiley:

onur senin dediğin modelleri yanında taşımak için birde Hamal tutmak lazım

umutcelikel' Alıntı:
Arkadaşlar ben malesef katılamıyorum...Listeden çıkarabilirsiniz beni. Gelmiyorum ya yine kar yağar kesin!!
Dün şirketin yılbaşı partisi vardı, feci alkol komasına girdim.(girmişim daha doğrusu, hatırlamıyorum) Feci durumdayım, detoks modundayım.
Herkese şimdiden iyi eğlenceler. ;)
Ahanda şimdi hapı yuttum ben .İngilizler kesin beni gömüp orda bırakırlar şimdi.;D
Umut yarına kadar ayılamazmısın.?

Abi valla kötüyüm...Bi daha bira ve şampanya ve şarap ve tatlı şarap karıştırmıyacam ;D
Allahtan patronlar gittikten sonra kopmuşum...Tshirtüm sabah laptop çantasından çıktı, yarı çıplak dans felan etmişim... ;D ;D ;D Hep bu kriz ve artan satış kotaları yüzünden ;D

umutcelikel' Alıntı:
Abi valla kötüyüm...Bi daha bira ve şampanya ve şarap ve tatlı şarap karıştırmıyacam ;D
Allahtan patronlar gittikten sonra kopmuşum...Tshirtüm sabah laptop çantasından çıktı, yarı çıplak dans felan etmişim... ;D ;D ;D Hep bu kriz ve artan satış kotaları yüzünden ;D
cık cık cık cık...

;D

Acayip dağıtmışsın Umut, sen yarın gel ancak toparlanırsın ;D

umutcelikel' Alıntı:

adama basacaksınız pür oksijeni bide sonra kendini pocahantas sanacak ;D ;D ;D

Umut seni ancak dağ havası ve çamur kendine getirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri