Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,354

Hangi Tür Araç ile Katılıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

valla zerrin bu bana daha makbul olur ya carfura kadar gelirim ben :smiley: iyi olar :smiley:

Etiketler
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

kaçta orda olacaksınız carfurda yani

Sen 10.30 da orada ol.

yokluk35' Alıntı:
ışıl abla cidowsky ablamın söldiği gibi al misafiri gel temiz hava görürsünüz bu şehirin mikroplarından kurtulursunuz :D
Adem ve Çiğdem,bu içten dilekleriniz için teşekkür ederim.Misafirim biraz rahatsız,öyle olmasaydı çeke çeke getiricektim zaten.Neyse kısmet değilmiş.İnşallah bir dahaki sefere.Sizler benim içinde tadını çıkarın olurmu..

Evet zerrin nasipse geliyoruz 2 kişiyiz. Özledik sizleri.

Arkadaşlar hepinize iyi geceler ben yatıyorum, yarın görüşmek üzere :smiley:

Buluşma Saatimiz 11.00

Hareket Saatimiz 11.15

hepinize iyi geceler arkadaşlar yarın görüşmek üzere....

Yarın döndükten sonra fotoğrafların ve anlatımların yükleneceği linki veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22104.msg168832#msg168832

zerrin bende sorun yok yarın geliyorum optimumun tam karşısıydı fotolardaki gibi degilmi görüşmek üzere bu arada kar yagıyo dışarda işallah köy yolları güzeldir yoksa bolca araba iteklicez galiba ;D

umutcelikel' Alıntı:
Arkadaşlar ben malesef katılamıyorum...Listeden çıkarabilirsiniz beni. Gelmiyorum ya yine kar yağar kesin!!
Dün şirketin yılbaşı partisi vardı, feci alkol komasına girdim.(girmişim daha doğrusu, hatırlamıyorum) Feci durumdayım, detoks modundayım.
Herkese şimdiden iyi eğlenceler. ;)

Ben Onura söylemiştim sesi çıkmıyorsa son dakikada satacak diye ;D neden ben hep haklı çıkıyorumki?

Neyse Umutun yerine UğurHan Hocam geliyor muhteşem seri III ü ile ;D

umutcelikel' Alıntı:
hakkaten yanlış okumuşum:smiley:))))))))))))))))))
işte anlayın halimi ;D ;D

Ya Umut ileri bir zamana bırakmayalım sabah gilip senin takozu alayım akşama ikiye bölünmüş şekilde teslim ederim, ben kullanınca daha bir acısız zahmetsiz olur ;D

Yavuz günde kaç saat uyuyorsun ya merak ediyorum.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yavuz günde kaç saat uyuyorsun ya merak ediyorum.

son 15 gündür max 2 saat, ama dün akşam 5-6 saat uyudum açıkçası ,bu gecede 5-6 saat uyumak için kendime izin verdim ;D

Bu yılbaşları bizim işte kabus gibidir herkes bayılır ben 7 senedir nefret ediyorum.

Herkese İyi geceler , Ben , Onur, Uğurhan hocam saat 10:30 da ümitköy köprüsü üzerinde buluşuyoruz, 11 de optimumdayız. cb ve pmr var pmr 3.31, CB Budefa FM olsun 31. kanal.

oh kar a bak :smiley: son dakika süprizi :smiley:
umut abi kafayı yiyecek ;D

Binek araç ile gelecek olan arkadaşlar, Optimuma kadar gelin, orada araçları bırakacağız ve 4x4 lere geçeceğiz ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri