Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,370

Hangi Tür Araç ile Katılıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

bi Mitsubishiye telefon açayım.
Malzeme listesi:
Ön Arka tamponlar.
Sisler.
1 adet şaft
yan basamaklar.
;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

garantiden çıksın aracı bu hale getiricem... o zaman dicem ki , yavuz abi yaklaşma ve karın açılarına dikkat et, istersen benim araca gel masraf çıkarma kendine ;D ;D ;D ;D ;D

bir tanıdığımın 4x2 hilux u :smiley:

Japonlarda samurai ruhu olduğunu biliyorum.
Bunun hayat felsefesi biraz sumo ya dönmüş.:smiley:

Süper bir şey olacak o zaman senin araç Onur ;D

hilux bu kadar büyükmüymüş devasa geldi gözüme, arkasındaki iş makinasına yetişmiş nerdeyse :smiley:

abi bomba bişi bu süpermiş abi sende yap senin arabayıda böyle görmek isteriz : )

Arkadaşlar, fotoğraf makinalarınızı ve kameralarınızı getirmeyi unutmayın lütfen, sonra benim fotoğrafım neden yok diye söylenirim ;D

valla benim de içim gidiyor görünce.. mükemmel bişi.
gün sayıyorum garanti bittiği gün yapıcaz ;D ;D

üstelik yapan insanın mobilyacı olduğunu ve kendi kafasıyla aracı böyle yükselttiğini söylesem ne dersiniz :smiley:
karadeniz power derim ben. gavurun lift kit i varsa bizimde karadeniz zekamız var ;D ;D ;D :p

koçun be yürü be kim tutar seni.
;D ;D ;D ;D ;D

zerrin ablam haklı bak foto ve video çekmeden gelmeyin!! zorlamış gibi olmim ama öle bol bol foto ve video istiyorum özelliklede video!!: )

adem atla gel sende 4 saatlik yol...

onur abi öyle tabi biz karadenizliyiz ne yapıcağımız belli olmaz mesela babamdan örnek verebilirim babam tv tamircisidir adamın girmediği iş yok a dan z ye yapamadığı iş yok bizim markete tente yaptırıcaktık tenteciler becerip ölcü alamadı babamda kızdı kendi perde gibi tente yaptı gören şaşırıyor çekip göstermek isterdim ama boş bi vakittie işallah : )

çok isterdimde abi biz dükkanlara bağlanmışız 5-6 tane karışık dükkanlarımız var kardeşler çalışıyoruz 3 4 kişi o yüzdn o şans biraz zor bende ancak belki yazın fırsat bulabilirsem bakarız işallah : )

yazın samsun dayız o zaman...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri