Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,312

Hangi Tür Araç ile Katılıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

hoş geldin ali abi!!

Etiketler
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

bu gidişle samsun dısında hava durumunu tahmin edemiyorum samsun bana kalsa daha 1 hafta daha kar yağmaz merkeze ne yapsam gezmeyemi gitsem kar görmek için!! : )

Ben de seni tanıdiğima çok memnun oldum Emin Abi :smiley: Yolun açık olsun , bir daha ki etkinlikte birlikte olmak dileğiyle...

cartop' Alıntı:
Tanışmaktan gurur duyduğum başta Mustafa bey, Zerrin hanım ve tüm kamp arkadaşlarımızın etkinliğinde bulunamamaktan üzüntü duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu tarihlerde İstanbulda bir yakınımın düğününe katılma zarureti doğduğundan bu fırsatı kaçıracağım. Mustafa beyin kaldığı yer mutlaka güzeldir. Tüm arkadaşlara iyi offroadlar, aman kendinize iyi bakın. Resimleri dört gözle bekliyoruz.
Selamlar...

cartop' Alıntı:
Tanışmaktan gurur duyduğum başta Mustafa bey, Zerrin hanım ve tüm kamp arkadaşlarımızın etkinliğinde bulunamamaktan üzüntü duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu tarihlerde İstanbulda bir yakınımın düğününe katılma zarureti doğduğundan bu fırsatı kaçıracağım. Mustafa beyin kaldığı yer mutlaka güzeldir. Tüm arkadaşlara iyi offroadlar, aman kendinize iyi bakın. Resimleri dört gözle bekliyoruz.
Selamlar...

Mehmet Emin bey hayırlı yolculuklar dilerim, bir dahaki sefere inşallah beraber oluruz, selam, sevgiler

Sevgili Arkadaşlar ;

Köy dün gece -11 oldu, her yer karla kaplı, listede 4x4 lerde çoğaldı, güzel bir etkinlik olacak :smiley: saat 12:00 de köyde olursunuz, 12:30 vakit kaybetmeden araziye çıkarız, en az üç saat arazide tepinme muhabbeti fena olmaz.

Mustafa Abicim, heryerin karla kaplı olması süper, gerçekten güzel bir etkinlik olacak :smiley:

Saat 11.00 de buluşuyoruz, Kesin Hareket Saati 11.15 Arkadaşlar

ceranus' Alıntı:
Mustafa Abicim, heryerin karla kaplı olması süper, gerçekten güzel bir etkinlik olacak :smiley:

Saat 11.00 de buluşuyoruz, Kesin Hareket Saati 11.15 Arkadaşlar

Bu sefer 4X4 ler biraz adrenalin yükseltecek gibi gözüküyör :smiley:

Evet evet :smiley: Hepimize yetecek kadar çoğalıyorlar gibi geliyor bana da, ama Ankara'da 4x4 bu kadarcık mı diye de düşünüyorum, sanırım ilerleyen zamanda yapacağımız aktiviteler de daha da kalabalık olacağız Mustafa Abi :smiley:

-11 mi toprak kemik gibi olmuştur istesekte batamayız ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
-11 mi toprak kemik gibi olmuştur istesekte batamayız ;D

Ben batıracak yer bulurum, yeterki sorun bu olsun :smiley:

Çok yakında göl var Kerim, olmadı göle batarsın sen de Onur gibi ;D ;D ;D ;D ;D

MGK biz deplasmana geliyoruz.
Sen her cm2 sinden 50 defa geçmişsindir.
Beni bir batırırsanız karlar eriyene kadar kimse bulamaz.:smiley:
Allahtan yanımızda poloyu rescue olarak getiriyoruz.;D

ceranus' Alıntı:
Çok yakında göl var Kerim, olmadı göle batarsın sen de Onur gibi ;D ;D ;D ;D ;D
bende ondan korkuyorum ya.;D
gerçi göl üstünde buz balesi de yapabiliriz:smiley:

Polo'suz olmaz öyle tehlikeli yerler ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
.....Beni bir batırırsanız karlar eriyene kadar kimse bulamaz.:smiley:
Allahtan yanımızda poloyu rescue olarak getiriyoruz.;D

OLAY KIZIŞTI GİBİ...

korkmayın yaaa Onur geliyor nasıl olsa, hepimizi boncuk gibi dizer çeker ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri