cartop' Alıntı:Tanışmaktan gurur duyduğum başta Mustafa bey, Zerrin hanım ve tüm kamp arkadaşlarımızın etkinliğinde bulunamamaktan üzüntü duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu tarihlerde İstanbulda bir yakınımın düğününe katılma zarureti doğduğundan bu fırsatı kaçıracağım. Mustafa beyin kaldığı yer mutlaka güzeldir. Tüm arkadaşlara iyi offroadlar, aman kendinize iyi bakın. Resimleri dört gözle bekliyoruz.
Selamlar...
cartop' Alıntı:Tanışmaktan gurur duyduğum başta Mustafa bey, Zerrin hanım ve tüm kamp arkadaşlarımızın etkinliğinde bulunamamaktan üzüntü duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu tarihlerde İstanbulda bir yakınımın düğününe katılma zarureti doğduğundan bu fırsatı kaçıracağım. Mustafa beyin kaldığı yer mutlaka güzeldir. Tüm arkadaşlara iyi offroadlar, aman kendinize iyi bakın. Resimleri dört gözle bekliyoruz.
Selamlar...
ceranus' Alıntı:Mustafa Abicim, heryerin karla kaplı olması süper, gerçekten güzel bir etkinlik olacak
Saat 11.00 de buluşuyoruz, Kesin Hareket Saati 11.15 Arkadaşlar
yazargezeryolçizer' Alıntı:-11 mi toprak kemik gibi olmuştur istesekte batamayız ;D
bende ondan korkuyorum ya.;Dceranus' Alıntı:Çok yakında göl var Kerim, olmadı göle batarsın sen de Onur gibi ;D ;D ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:.....Beni bir batırırsanız karlar eriyene kadar kimse bulamaz.
Allahtan yanımızda poloyu rescue olarak getiriyoruz.;D