ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,512
Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

Nursen yaa süpersin ;D

Bu arada dedikodu yapanlar sizi Ayça ya söööliiiceeeeemm ;D

Etiketler

koyduğum fotoğraflarda revizyona gidilmiştir ve sonuç olarak bazı fotoğraflar çıkarılmıştır. söylemene gerek yok yani.. :D

erthem' Alıntı:
Valla Tebrik Ediyorum Seni ;D
O Koyunların arasına Girmek Özellikle O Köyde Büyük Başarı en Son Denememde Yaklaşık 8 Tane Köpeğin Akşam Yemeği Oluyordum. Akkıllara Zarar Bir Durumdu. O Anda Gözümün Anünden Film Şeridi Gibi Kolarımın Bacaklarımın Vücudumla Bir Bütün Olduğu Kırlarda Koştuğum Günler Gelmişti :(

Son meleyen & boğazlanan, koyunu görüntüleyebilmek adına attım kendimi sürünün içine :smiley:

Araştırmacı gazetecilik böyle bir şey işte ne köpek görüyosunuz nede kurt :p

Merhaba arkadaşlar,
Bendeniz, Sedat Telçeken. Başlıktaki organizasyonda hasbelkader sizlere güzel anlar geçirtmek için çabalayan ekibin içerisinden birisi.
Sizlerin bu güzel yorumlarınız bizlere inanın tüm yorgunluğumuzu unutturdu. Ayrıca güzel çekilen fotoğraflarda, benim bu konudaki üşengeçliğimi telafi etti. Çekip paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. Nice şenlik ve organizasyonlarda görüşmek dileğiyle...
Bu arada Pazar günü, tanıştığım gezenbilir.com üyelerine ayrıca teşekkürler...
Sedat

Sedat hocam hoşgeldiniz, sizi aramızda görmek ne güzel :smiley: Kusursuz geçen şenlikteki tüm emekleriniz ve misafirperverliğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

Merhaba,

Etkinlik alaninda bulunmayan destek ekibinden biri olarak; organizasyonu aktif bicimde gerceklestiren tum arkadaslarimi buradan tekrar tebrik ediyorum. Erthem'e ve Sedat hocama katilarak, şenliğimize gelen gezenbilir ailesine de guzel yorumlar ve harika goruntuler icin tesekkur ederim. Yeni şenliklerde gorusmek uzere...

koyunlarin videosu cok ilgincti hakikaten :D

Sedat' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
Bendeniz, Sedat Telçeken. Başlıktaki organizasyonda hasbelkader sizlere güzel anlar geçirtmek için çabalayan ekibin içerisinden birisi.
Sizlerin bu güzel yorumlarınız bizlere inanın tüm yorgunluğumuzu unutturdu. Ayrıca güzel çekilen fotoğraflarda, benim bu konudaki üşengeçliğimi telafi etti. Çekip paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. Nice şenlik ve organizasyonlarda görüşmek dileğiyle...
Bu arada Pazar günü, tanıştığım gezenbilir.com üyelerine ayrıca teşekkürler...
Sedat

Sedat Hocam Aramıza Hoşgeldiniz. Gerci gezenbilir üyeleri Sedat TELCEKEN isimine yapancı degıller sizin yapmış oldugunuz motor gezilerinin bri kısmını ve zirve faaliyetlerinizi sitemizdeki arkadaşlarla paylaşmıştım. Artık siz yapmış oldugunuz geziler ve motor deneyimlerinden gezenbilir kullanıcılarını mahrum bırakmazsınız.

Tekrar hoş geldiniz

Hoşbulduk cümleten. Nice etkinlik rapor ve fotoğraflarında paylaşmak ve görüşmek dileğiyle...

Sedat paşam merhaba. Hoşgeldin. İnşallah yakın zamanda yine Karakayalar'da olacağız. Motorunla beraber bekleriz.

Merhabalar ,

AÖF sınavında gözetmenlik görevimi yaparken üzerimde Anadosk T-Shirti vardı. Bol bol reklam yani :smiley:
Lakin ; 26 -27 Mayıs Eskişehir yazısının içinde 2007 tarihi neden yok. :smiley:
İşte Şenlikte bir hata :smiley:

İyi Haftalar ,

Öz Murat ,

TezMertek' Alıntı:
Merhabalar ,

AÖF sınavında gözetmenlik görevimi yaparken üzerimde Anadosk T-Shirti vardı. Bol bol reklam yani :smiley:
Lakin ; 26 -27 Mayıs Eskişehir yazısının içinde 2007 tarihi neden yok. :smiley:
İşte Şenlikte bir hata :smiley:

İyi Haftalar ,

Öz Murat ,

Valla helal abi. Biz de muhakkak bir hata vardır bu şenlikte ama ne diye derde düşmüştük. ;D Sonunda buldun. 2. Karakaya Şenliği'nde ödüllendirmek lazım bu üstün başarını ;D ;D ;D

Merhaba Murat,
tebrik ederim; 2007 yazısının olmamasını yakalamışsın. Seneye o tshirtlerin hepsini şenlik alanında toplarız, sana 2007 yazdırtırız. Biz kusurumuzu telafi etmesini biliriz. :D
Bu arada 8 senedir AÖF sınavlarında görev yaparım, ilk defa burada görev alan bir görevlinin gömlek-kravat değilde tshirt giyerek sınavda görevini yaptığını duyuyorum. Yani reklam için, kılık kıyafet yönetmeliğini bile çiğnemişsin ya pes :D
Teşekkürler...

Sedat

hocam sizin elemanlar bana L beden verdi.. o yüzden giyemiyorum. Giyince kadın entarisi gibi oluyo :D

autowah' Alıntı:
hocam sizin elemanlar bana L beden verdi.. o yüzden giyemiyorum. Giyince kadın entarisi gibi oluyo :D
valla elimizde M ve L beden olduğundan erkeklere L, bayanlara M dağıtmak zorunda kaldık.
bu arada aramıza hoşgeldiniz sedat hocam, erdem sizide gezenbilirci yapmış :D

hocam sizin elemanlar bana L beden verdi.. o yüzden giyemiyorum. Giyince kadın entarisi gibi oluyo
Gülcan'ın dedigi gibi, Erkeklere L, bayanlara M verildi. Peki L bedenleri bayanların giydigini gözünün önüne getirebilirmisin ;).
sedat hocam, erdem sizide gezenbilirci yapmış
Yok Gülcan, Erdem bu konuda uğraşmadı. Şenlik alanında ki GB'ci arkadaşların samimiyeti beni etkiledi. Çok foruma üyelik çok zaman demek. bu güne kadar kendi gezilerimi Erdem sayesinde zaten burada yayımlatıyordum. Artık bundan böyle Erdem'in de dediği gibi kendim gönderirim.
Konuyu dağıtmayalım, yok mu daha fotoğraf?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

SON KONULAR

Geri