erthem' Alıntı:Valla Tebrik Ediyorum Seni ;D
O Koyunların arasına Girmek Özellikle O Köyde Büyük Başarı en Son Denememde Yaklaşık 8 Tane Köpeğin Akşam Yemeği Oluyordum. Akkıllara Zarar Bir Durumdu. O Anda Gözümün Anünden Film Şeridi Gibi Kolarımın Bacaklarımın Vücudumla Bir Bütün Olduğu Kırlarda Koştuğum Günler Gelmişti
Sedat' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
Bendeniz, Sedat Telçeken. Başlıktaki organizasyonda hasbelkader sizlere güzel anlar geçirtmek için çabalayan ekibin içerisinden birisi.
Sizlerin bu güzel yorumlarınız bizlere inanın tüm yorgunluğumuzu unutturdu. Ayrıca güzel çekilen fotoğraflarda, benim bu konudaki üşengeçliğimi telafi etti. Çekip paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. Nice şenlik ve organizasyonlarda görüşmek dileğiyle...
Bu arada Pazar günü, tanıştığım gezenbilir.com üyelerine ayrıca teşekkürler...
Sedat
TezMertek' Alıntı:Merhabalar ,
AÖF sınavında gözetmenlik görevimi yaparken üzerimde Anadosk T-Shirti vardı. Bol bol reklam yani
Lakin ; 26 -27 Mayıs Eskişehir yazısının içinde 2007 tarihi neden yok.
İşte Şenlikte bir hata
İyi Haftalar ,
Öz Murat ,
valla elimizde M ve L beden olduğundan erkeklere L, bayanlara M dağıtmak zorunda kaldık.autowah' Alıntı:hocam sizin elemanlar bana L beden verdi.. o yüzden giyemiyorum. Giyince kadın entarisi gibi oluyo
Gülcan'ın dedigi gibi, Erkeklere L, bayanlara M verildi. Peki L bedenleri bayanların giydigini gözünün önüne getirebilirmisin .hocam sizin elemanlar bana L beden verdi.. o yüzden giyemiyorum. Giyince kadın entarisi gibi oluyo
Yok Gülcan, Erdem bu konuda uğraşmadı. Şenlik alanında ki GB'ci arkadaşların samimiyeti beni etkiledi. Çok foruma üyelik çok zaman demek. bu güne kadar kendi gezilerimi Erdem sayesinde zaten burada yayımlatıyordum. Artık bundan böyle Erdem'in de dediği gibi kendim gönderirim.sedat hocam, erdem sizide gezenbilirci yapmış