ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,032
Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

;D ;D hehe...
Evet ben izledim senin kameraya cektiklerini...

Etiketler

Serendipity' Alıntı:
Sanki birileri karşılıklı koyun taklidi yapıyor gibi ..Meğer koyunlar insan taklidi yapıyormuş.

Hocam süpersiniz :D :D :D Çok güldüm...Eğer video'yu bir sakıncası yoksa burayada yükleyebilirseniz sevinirim...Bende merak ettim açıkcası :D

Bu arada fotolar içinde teşekkürler...

Serendipity' Alıntı:
Hakikatten öyle Derya'cım :smiley:

köyün içinde dolaşırken bir ara garip sesler duydum.Sanki birileri karşılıklı koyun taklidi yapıyor gibi ..Meğer koyunlar insan taklidi yapıyormuş.Yurttan sesler korosu gibi :smiley: Arada bir bed sesli varki öldürdü beni gülmekden :p Kameraya kaydettim. bir ara dinlettiririm.

Unutulmadı koyunlar hala :D Ellerine sağlık Nursencim, fotoğraflar çok güzel olmuş ;)

Mehmet Güleç'e ;
" Tembel Tembel tavuklara yem ver "

Resimleri istiyoruz işte o kadar. Farklı bakış açısı , farklı zevkler ve kareler.
Bu site paylaşmak için oluşturulmuş Mehmet Hocam, utanmak için değil.
En kısa sürede bekliyoruz. Yoksa mısırları adresinize posta ile gööndermek benim için bir zevk olacak :D

İzmir' den Selam ve Sevgiler ,

Öz Murat ,

herkese merhaba yeniden, sizden korkulur valla onu bir söyleyim :D. Benim utanma sebebim diye bahsetmeye çalıştığım elimdeki resimlerin kalitesizliği ondan demiştim ama yolluyorum isteğiniz üzerine :=)

1082546nf2.jpg

1082550ge7.jpg

1082557gp6.jpg

1082564ug8.jpg

1082574hy9.jpg

1082581ej7.jpg

1082584dx0.jpg

1082585az3.jpg

1082593gu6.jpg

1082595gl6.jpg

Bu güzel şenlik için organizasyonu yapan herkese ve bütün katılımcılara teşekkür ederim.
Başka faaliyetlerde görüşmek üzere...

Çok Teşekkürler Mehmet ,
Ateş başında iken resim çekmeyi akıl eden bir sen varmışsın gördüğün gibi :smiley:

Öz Murat ,

Sv.Ayduran tabi ki yüklerim bu konularda biraz beceriksizim .Deniz arkadaşımızı bir göreyim yolu yordamı öğrenip yüklerim.BAkalım arada ki bed sesliyi sizde farkedebilecekmisiniz :smiley:

Amina'cım teşekkür ederim.Sizler kulaklarımızı çeke çeke ,bizlerde fotoğraf çeke çeke bir yol kat edecez inşallah :smiley:)

bütün fotoğrafar çok hoş ellerinize sağlık...

bu şanlikte emeği geçenlere ,ANADOSK AİLESİ' ne ve ordada şenliğimizi onurlandıran tüm konuklara en en içten teşşekürlerimi borç bilirim ...

Sedat abi ve tüm gezenbilir ekibine ayrıce teşşekürler....

P1040194min.jpg

P1040207min.jpg

P1040259min.jpg

P1040262min.jpg

P1040277min.jpg

P1040271min.jpg

Birkaç fotoğrafta bizden :smiley: Tüm katılımcılara emeği ve güleryüzü için teşekkür ediyoruz. KOUDAK'tan sevgilerle...

Altuğ Güzel Karelerin İçin Cok Sağol. Adem'ide Gören 9- Cıkıyor Zanneder. Yoktan Ver Etmişsin :p Aman Duymöasın :D

Ben baştan sona şenliği yaşamış çok az gezenbilir elemanından biri olmama rağmen yazımı yazmakta biraz geciktim. Ama şimdi huzurlarınızda benim anektodlarım:

Öncelikle ANADOSK ve özellikle erdeme çok ama çok teşekkür ediyorum. Böyle büyük ve önemli bir organizasyon onların sayesinde sorunsuz geçti. Erdem'in gezenbilir farkıyla bizlere sağladığı ekstralar ise ayrı bir olaydı zaten.. (abi chrash-pad için tekrar çok sağol). Yedik içtik, eğlendik, tırmandık, ve yepyeni sağlam dostluklar edindiik her birimiz. Herkes tanıdıklarıyla buluşmanın, tanımadıklarıyla da tanışmanın keyfini yaşadı. Kamp alanında göremeyeceğiniz kadar süper lüks donanımlar işimizi çok kolaylaştırdı. Örneğin su ısıtmak için bile ocağımı çantadan çıkarmama gerek kalmadı. Erdem'in bizlere sağladığı kettle (umarım böyle yazılıyordur) süper işimize yaradı. İnanmicaksınız ama erdem bizim için i-pod şarjı bile buldu.

aşağıdada ayça ile benim birkaç fotoğrafımız var..

100_0794.jpg

100_0795.jpg

100_0798.jpg

100_0803.jpg

100_0804.jpg

100_0816.jpg

100_0823.jpg

100_0824.jpg

100_0827.jpg

100_0828.jpg

Samet hocam teşekkürler bu güzel fotoğraflar için...Ben ikinizi (autowah ve atlantis) gezenbilir farkı ile etkinliğin en gözü kara tırmanıcıları olarak düşünmüştüm ama bu son fotolardan sonra Ayça hocamın daha gözü kara bir tırmanıcı olduğunu gördüm ;) :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR