ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,035
Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

yol' Alıntı:
DSCF3827_SEDATACIL.jpg

DSCF3828_SEDATACIL.jpg

İşte gezenbilir.com farkı...Bence günün en iyi fotosu ve en gözü kara tırmanıcıları :D Deniz ve Samet hocamlar tebrikler, ip bile kullanma gereği duymamışsınız :D :D :D

Bu arada fotolar hepsi birbirinden güzeller...Fotoları çeken ve buraya aktaran tüm dostlara teşekkürler...

Etiketler

Başta bu harika şenliği organize eden tüm ANADOSK ekibine, ekipten desteklerini esirgemeyen kurum, kuruluş, tüm destekçi ve sponsorlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Diğer arkadaşların da dediği gibi hiçbir eksiği olmayıp fazlası olan bir etkinlikti. Herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü. Sağolsun Erdem ordan oraya koşuşturuyor, kimin yardıma ihtiyacı olsa ERDEM diye bağırması yetiyordu :smiley: Ayrıca uzun zamandır yazışıp da yüzyüze tanışamadığımız birçok değerli arkadaşla da (Erdem, Murat Öz, Sedat hoca, Arno ve daha adını sayamadıklarım...) muhabbet etmiş olduk. Üniversite zamanında beraber faaliyetlere çıktığımız ve 8 senedir görüşemediğimiz arkadaşlarımla karşılaşmam ise ayrı bir olaydı :smiley:

Kısacası her yönüyle harika bir etkinlik oldu. Emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkürler... Seneye çok çok çok daha güzel bir etkinlikte görüşmek üzere ;)

Aman abi sağolasın . böyle şeyleri fazla yazmayın gelemeyen arkadaşlar çok kıskanacak pişmanlıklarına pişmanlık eklenecek. şenlik göze gelecek ;D

aura' Alıntı:
Herkese selam...
Önce Erdem'e istediğimiz herşeyi, anında hem de kamp alanında bize tedarik ettiği için teşekkür ediyorum...

Özellikle de son saatlerde gelen kahve için, ben de ayrı bir teşekkür ediyorum :smiley:

Öncelikle herkese merhaba, valla yazayım mı yazmayım mı dedim dayanamadım :=). Ben forumun suskun üyelerinden biriyim ama bu sefer bir kaç şey yazayım şenlikle ilgili çünkü fazlasıyla haketti. İlk başta bu kusursuz organizasyonu yapan Anadosk ekibine ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi bir borç biliriz. İlki düzenlenmesine rağmen şenlikte hiç bir aksaklık yoktu tam tersine bütün ihtiyaçlarımız fazlasıyla yerine getirildi. Ne yalan söyleyeyim şenliğe gelirken bazı aksaklıkların olabilceğini düşünüyordum(evhamlı olmamdan kaynaklanıyor) malum şenlik ilk defa organize edliyor ve aksaklıkların çıkması gayet doğal ama pazar günü otobüslerle Eskişehire dönerken bu endişelerim tamamiyle bitti . İlki olmasına rağmen kusursuz bir organizasyon, eksiksiz bir hizmet daha ne istenebilirki özellikle yemek işi mükemmeldi, alışık olmadığım türden bir kamp yeri ise beni bir hayli şarşırttı. Böyle bir tırmanış bölgesinde mükemmel bir kamp yeri, su ve wc sorunu olmamasıda ayrı bir güzel. Ne diyeyim öv öv bitiremicem valla :=). Kaya yapısının bana farklı gelmesi sebebi ile pek bir tırmanış yapamamam yaşadığım tek olumsuzluktu o da benim çömezliğim nasıl olsa.

sizlerin göndermiş olduğu resimleri görünce bendeki resimleri göndermeye utandım valla :=)

Mehmet Güleç ~ Koüdak

BamBina' Alıntı:
Özellikle de son saatlerde gelen kahve için, ben de ayrı bir teşekkür ediyorum :smiley:
Ne Demek Arkadaşlar Bir Kahvenin 40 Yıl Hatırı Varmış. Artık 40 Yıl Çekeceğiniz var benden :D

Gulec' Alıntı:
Öncelikle herkese merhaba, valla yazayım mı yazmayım mı dedim dayanamadım :=). Ben forumun suskun üyelerinden biriyim ama bu sefer bir kaç şey yazayım şenlikle ilgili çünkü fazlasıyla haketti. İlk başta bu kusursuz organizasyonu yapan Anadosk ekibine ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi bir borç biliriz. İlki düzenlenmesine rağmen şenlikte hiç bir aksaklık yoktu tam tersine bütün ihtiyaçlarımız fazlasıyla yerine getirildi. Ne yalan söyleyeyim şenliğe gelirken bazı aksaklıkların olabilceğini düşünüyordum(evhamlı olmamdan kaynaklanıyor) malum şenlik ilk defa organize edliyor ve aksaklıkların çıkması gayet doğal ama pazar günü otobüslerle Eskişehire dönerken bu endişelerim tamamiyle bitti . İlki olmasına rağmen kusursuz bir organizasyon, eksiksiz bir hizmet daha ne istenebilirki özellikle yemek işi mükemmeldi, alışık olmadığım türden bir kamp yeri ise beni bir hayli şarşırttı. Böyle bir tırmanış bölgesinde mükemmel bir kamp yeri, su ve wc sorunu olmamasıda ayrı bir güzel. Ne diyeyim öv öv bitiremicem valla :=). Kaya yapısının bana farklı gelmesi sebebi ile pek bir tırmanış yapamamam yaşadığım tek olumsuzluktu o da benim çömezliğim nasıl olsa.

sizlerin göndermiş olduğu resimleri görünce bendeki resimleri göndermeye utandım valla :=)

Mehmet Güleç ~ Koüdak

Mehmet Güzel Yazın İçin Bende Çok Teşekkür Ederim Koudak 'taki Arkadaşlar Selamlar Saygı9lar. Yoğunluktan Çoğuyla Vedalaşamadım. ama Bildiğim Kadarıyla Dağcılar Vedalaşmazmış :D Artık Bir Dahaki Sefere Başka Bir Yerde Görüşmek Üzere

Arkadaşlar elinize gözünüze sağlık. Hakikaten nefis fotoğraflar. Işık da çok güzelmiş, mekan da, arkadaşlar da...

Sv.Gulec  ,başlarda ben de o düşünceyle fotoğrafları yüklemeye cesaret edemiyordum.Ama burdaki arkadaşlarımızın verdiği güvenle artık çekinmiyorum .Önemli olan paylaşmak :smiley:

...Diyerek  aldığım feyzle yolluyorum. :smiley:

Resim324.jpg

Resim282.jpg

Resim283.jpg

Resim276.jpg

Resim296.jpg

Resim313.jpg

Resim317.jpg

Resim314.jpg

Resim293.jpg

Resim271.jpg

Resim342.jpg

Resim333.jpg

Resim326.jpg

Resim355.jpg

Resim354.jpg

Resim347.jpg

Fotoğraflar için çok teşekkürler arkadaşlar. Dahası varsa bekliyoruz.

Nursen in insan sesli koyunları bunlaaarrr.... :smiley:
Simdi daha da net gorunuyorlar... ;D

Hakikatten öyle Derya'cım :smiley:

köyün içinde dolaşırken bir ara garip sesler duydum.Sanki birileri karşılıklı koyun taklidi yapıyor gibi ..Meğer koyunlar insan taklidi yapıyormuş.Yurttan sesler korosu gibi :smiley: Arada bir bed sesli varki öldürdü beni gülmekden :p Kameraya kaydettim. bir ara dinlettiririm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.