şaban.usta
TÜRKİŞ .TRAXX
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı
ahmet bey tekrar teşekkür ederim arazi videolarıda olacak yakında youtubede seyrettiğiniz o araçları bende izliyorum hatta yıllardır diyebilirim bizde onlardan feyz alarak dedikki neden bizim ülkemizde de bu kadar büyüğü ve aynı özelliklere yakın bir araç üretilmesin ve işe öyle başladık bu gine getirdik beğeniniz beni memnun etti saygılar
VAP' Alıntı:İçimde arazideki videolarını izlemek gibi bir heyecan oluştu, hatta heves mi desem bilemedim ki..?
Ellerinize sağlık tekrar.
Ben bir videoda, Amerika'da bu tarz bir aracın aynı şekilde iş makinası lastikleriyle başarı ile kullanıldığını ve de neler yaptığını bizzat izlemiştim. Keşke linkini bilseydim de o profesyonel üstad-ı azam'ımıza gönderseydik... Hatta araç bordo renkliydi, taklalar atıyor, yine de yoluna devam ediyordu. 30'lu yaşlarda olup, o araca sahip olmayı çooook isterdim (keza bu araca)...
ahmet bey tekrar teşekkür ederim arazi videolarıda olacak yakında youtubede seyrettiğiniz o araçları bende izliyorum hatta yıllardır diyebilirim bizde onlardan feyz alarak dedikki neden bizim ülkemizde de bu kadar büyüğü ve aynı özelliklere yakın bir araç üretilmesin ve işe öyle başladık bu gine getirdik beğeniniz beni memnun etti saygılar