KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
az kaldı yusuf bey yılbaşından sonraya kaldı test işi bu hafta sonu finişi görücez aksilik olmassa son işlemleri tamamlamıya çalışıyoruz sizinde yeni yılınız vede bütün takipçilerin yeni yılını kutlar nice seneler dileğiyle saygılar
fanların araç üzerine montajdan önceki son halleri
Şaban ustam, şimdi haberim oldu çalışmandan, özür dilerim, kendime kızıyorum neden daha önce duymadım diye.
şimdi yola çıkıp, yanına gelip seni kutlamamak için zor tutuyorum kendimi, ama ilk fırsatta mutlaka rahatsız edeceğim, görüşmek üzere.
Harika bir iş çıkarıyorsun, hatta çıkarmışsın, ellerin dert görmesin, ben de takibe aldım seni.
hoş geldiniz adnan bey kendinize kızmanıza gerek yok sitede binlerce konu var hangini takip edeceksinizki bende anca gerekli olan konuları merak ettiklerimi inceliyebiliyorum ziyaret konusu başım üstüne buyrun gelin bekliyorum bu vesileyle hem tanışmış oluruz çay kahve allah ne verdiyse sizi ağırlamak isterim daha önceleride merak eden arkadaşlar aracı yerinde canlı görüp inceleme fırsatı buluyorlar saygılar sevgiler sizlerin olsun
Şaban ustam, şimdi haberim oldu çalışmandan, özür dilerim, kendime kızıyorum neden daha önce duymadım diye.
şimdi yola çıkıp, yanına gelip seni kutlamamak için zor tutuyorum kendimi, ama ilk fırsatta mutlaka rahatsız edeceğim, görüşmek üzere.
Harika bir iş çıkarıyorsun, hatta çıkarmışsın, ellerin dert görmesin, ben de takibe aldım seni.
merhaba arkadaşlar son gelişmeleride paylalayım sizlerle hafta sonu bitiyor ersel hazır ol pazara herhangi bir sakatlık olursa senin koca oğlana yükleriz artık
merhaba arkadaşlar son gelişmeleride paylalayım sizlerle hafta sonu bitiyor ersel hazır ol pazara herhangi bir sakatlık olursa senin koca oğlana yükleriz artık
yavuz bey aslında gerek yok fakat sizde biliyorsunuzdur bu tip araçların motor üzeri açık fakat bizim model aldığımız araçta normal araç görüntüsü verildiğinden dolayı motor kaputu var motor üzerindeki oluşan dış ısıyı vede kaputun altında kalan sistemlerin mesala akü hdrolik beyin ünütesi debriyaj fren merkezleri pistonları bunun gibi şeylerin faza ısıya maruz kalmasını önlemek için faydası olur kanısından dolayı yugun gördüm
Suya girip çıktığında gereksiz yere su sıçratacaktır, ayrıca yanlar açık olduğundan seyirci ve meraklılara tehlike oluşturacak, artı motorun gücünden çalacaktır.
Dragla uğraştığımız zamanlarda 5 bg çaldığı söylentileri vardı, kim nasıl ölçtüyse artık. ;D ;D ;D ;D ;D
yavuz bey haklılık payınız var yani motorun gücünden çaldığı doğru amma ne kadar onu bilemem gerek duymazssak sökebilirim paylaşımın için teşekkür ederim saygılar