şaban.usta
TÜRKİŞ .TRAXX
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı
tabiki bu değerlendirmeyi normal standart off-road araçlar yani cip katagorisindeki araçlarla kıyaslanırsa boyu uzun gelebilir amma bu standat dışı bir makina yani neye göre uzun onu anlamadım bu sistemde üretilen daha uzunlarıda var arazide hiç bir sorun yaşamıyorlar aksine kısalara göre performansı daha yüksek kısa araçlar tırmanışlarda daha tehlikeli
boxeralfa' Alıntı:Difransiyellerin arası (ön arka aks aralığı) çok geniş gibi geliyor fotolardan.. Tabi lastikler, helezonlar ve diger aksamlar gelince yeniden bakmak lazım. Sonuçta yarım, tamamlanmamış bir yapı var karşımızda.
Yakıt deposu olarak, bildiğim kadarıyla bu tip araçlarda devrilme, delinme vs. durumlarına karşı esnek silikon tarzı bir malzeme kullanılıyor. Belki bu konularda biraz hassas olduğum için yagın tertibatı gibi bu tip araçlarda hayati önem arz eden kısımlarıda yakın zamanda yapacağınızı umuyorum.
Kısa sürede tamamlanması dileklerimle.. Kolay gelsin.
tabiki bu değerlendirmeyi normal standart off-road araçlar yani cip katagorisindeki araçlarla kıyaslanırsa boyu uzun gelebilir amma bu standat dışı bir makina yani neye göre uzun onu anlamadım bu sistemde üretilen daha uzunlarıda var arazide hiç bir sorun yaşamıyorlar aksine kısalara göre performansı daha yüksek kısa araçlar tırmanışlarda daha tehlikeli