Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilbeğ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,263
Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

kesinlikle seve seve kalırım hatta acil bişe olmaz ise yaz bitene kadarda kalırım :smiley:)))

alttaki okyanusa dalıp bizim için midye cıkarırmısın :smiley:)

Etiketler

Değil midye,içinde inci olan istiridye bile çıkarırım :smiley:
Alttaki çıkardığım incinin değeri nedir sence?

Paha biçilemez
Hey alttaki ata kuleye çıkıp tüm ankara,ya .... sen sonradan görme aptalın tekisin diye haykırabilirmisin?

haykırırım tabi..

eyy alttaki konudaki herkese soğukk bir limonata ısmarlayabilir misin?

herkese limonatalar benden ozaman......

alttaki bana yakamozun ne olduğunu anlatabilirmisin.

Kestim kılıcımla karanlığın dibini yakamoz içinde bıraktım suları desem
Alttaki seçtiğin bir müzik klibi varsa yükle dinleyelim

http://www.youtube.com/watch?v=QlmS4PBc0j0&feature=player_embedded#!

Alttaki , bi yemek ısmarlasan da yesek : )

somaliye yağmur yağdığı zaman oranın sıcağı size sizin yağmurunuz da oraya gider inşallah :smiley:
forumdakilerden kim yemek ister acaba balıkesir ve civarında :smiley:) özelden mesaj beklerim

özele gerek yok mevzu yemekse gerisi teferruattan ibarettir benim için kolay yemek işi de

alttaki benzinin litresini 1 TL DÜŞÜRÜRMÜSÜN HEPİMİZ İÇİN :smiley:

elimde olsa bedavaya dağıtırımda bedavaya dağıtım işinden bile hayır vergisi alınır bu ülkede..

ey alttaki ben şu benim arabayı nasıl modifiye edicem ya az yardımcı olur musun?

seve seve yardımcı olurum. ne demek?

Alttaki... modifiyedeki sıralamayı sayarmısn... (offroad için)

renkli cam müzik seti spoiler ;D ;D ;D
asagıdaki............. -15 derecede cok ıssız bir yolda giderken tuvaletin geldi ve asagı indin üzerinde incecik giysiler anahtarlar ve kumanda aracın icinde aniden merkezi kilid kendini kitledi ne yaparsın (bizzat olay basımdan gectide)

Günün anlam ve önemine binaen bir fotoğraf çekilebilir miyiz derdim :D

Alttaki , uçurum kenarında duran ağaç kütüğüne tek ayak çıkıp bir yandan dengede durmaya çalışıp bir yandan da korkmuyormuş ve çok mutluymuş havasında poz verebilirmisin : )

sırtıma bir paraşüt alırsam seve seve o pozu veririm :smiley: ;D

alttaki sabah saatinde 1 köprüden asyadan avrupaya 2 köprüdende asyadan avrupaya gecermisin sabah saatinde :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri