Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilbeğ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,229
Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Alttaki bu gün hiç tanımadığın bir kişiye günaydın diyebilirmisin?

057.JPG

Etiketler

senin için dedim bile :smiley:
alttaki eczaneye gidip 1 kilo pirinç almak istediğini söylermisin :?

Bizim karşı eczaneye söyledim, hocam hayırdır iyi misin dediler :smiley: ben de gezenbilir dedim :smiley:

alttaki bana şöyle güzel bir alman kurdu hediye eder misin?

arabanın motora bağlı :smiley: (alman kurdu varmıydı yahu? tüh kaçırdık desene,bana yavru olmasada olur aslında :smiley:)

alttaki klimam su damlatıyor var mı bir çözümün?

Damlatan yerin altına leğen koy!

Alttaki kafana huni takıp trafiğe çıkabilir misin?

keyfinin kahyası olamamda bayram boyunca benzinin litre fiyatı 1 tl diyerek keyfini yerine getiririm ( tabi bu şaka benzinin litre fiyatı değişmedi )

alttaki kahvelerde oturanlara boş boş oturmayın alın size süpürge etrafı temizleyin dermisin benim için :smiley:

Diyelim demesine de oğlum bak git olmasın sonra

Alttaki bayramnızı kutlamak için gelen çocuklara kesenin ağzını biraz açarmısın?

Evde otururum hiçbir yere gitmem . Zaten normal şartlar altında hergün yaklaşık 200 km yol yapıyorum . Bari bayramda evimde olayım .

Alttaki ; tek başına odanda oturuyorsun , gece saat 02.30 civarı , pencereden dışarı bakıyorsun ve bir adet tanımlanamayan cisim görüyorsun (ufo) çok yakınında , lambaları vs herşeyi ortada , yavaş yavaş güneye doğru hareket ediyor ve bir anda kayboluyor . Bunu insanlara anlatabilir misin ?

gayet kolay anlatırım anlatmasınada mazhar osmanda ziyaretime gelecekmi acaba tüm sitedeki arkadaşlar :smiley:) tabi birde abi bişemi kullanıyusun gibi yorum yapacaklar ki kullanmadıımı kanıtlamak içinde ayrı yeten test olacağımki bambaşka konu :smiley:) ama evet anlatırım :smiley:)

alttaki istanbul için köprü üzerinden köprü yaparmısın bize bir zahmet :smiley:)

Zaten hergün zihnimde yeni yeni köprüler yapıyorum özelliklede mesai saatleri bitiminde trafikte beklerken..

alttaki benim şu mide ağrıma bi son verebilir misin?

gecen hafta bende aynı dertten müzdaripdim olay şu öncelikle stres sinir yapmayacaksın sonra dolares diye kas gevşetici var onu alaçaksın sonrada famodin ranitap vs buna benzer ilaç olmadı midenin içine hortum s alıp bakaçaklar bişe varmı diye ki muhtemlen bişe cıkmaz yağlı kızartma falan yeme d iyecekler ama en garibi 1 hafta hergün zeyti,n cekirdeği yut dene bunu :smiley:))

alttaki geri kalan hayatımda hep gezmek kumsalda olmak dağda kamp yapmak istiyorum ama para lazım olmasın :smiley:) buna bir yol bulabilirmisin :smiley:)

Ah ah bende hep bunu arzulardım.Hatta cebimde bir tomar Amerikan doları olsa ve hiç eksilmeden,birini sıyırdığımda yerine hemen yenisi gelse derdim. ;D

Alttaki Ünal bey ve benim bu isteklerimi gerçekleştirmek için hayali olmayan,gerçekci bir çözüm sunabilirmisin bize?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR