Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilbeğ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,231
Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

hocam çok acımasızsın ya :smiley: geçeriz ne yapalım..

alttaki bilgisayarıma virüs girmiş sanırım ,şöyle güzel bi antivirüs programı önerebilir misin?

Etiketler

virüs programları hikaye hocammm. güzel bir format en güzeli :smiley:)

alttaki benim için ne yapabilirsin ?

kızarmış bir tava hamsi ızgara yerim :D :D ;D ;D

alttaki şuan dünyanın neresinde olmak isterdin ?

Şu anda alplerin zirvesinde ormanlık bir alanda kafa dinliyor olmak isterdim..

alttaki ben bi kaç saat izin yapsam hastalarıma sen bakabilir misin?

bakarım ama ölen olursa karışmam
alttaki...portekize gidiyorum güzergah ancona cannes nice marsilya barcelona zaragoza valladolıd porto gelirmisin?

Gelirim de bi pasaporta başvurduk 1 ayı geçti hala gelmedi onu ne yapacağız..

bi hastam var tansiyonunu düşüremiyoruz bir türlü bi çözüm yolu bulabilir misin?

cemil ipekçinin mayolu fotografını göster haline sükredip hemen düzelir ;D
alttaki ....helal süt emmis bir galerici gösterebilirmisin?

Evet , babam

Alttaki , Tr'den üyeliğe engellenmiş bir siteye üye olabilir misin ?

Evet bu benim için çok basit.

Alttaki otobüste müzik dinleyen gençlere kitap, dergi, gazete vs. okumak üzere nasihat verebilir mi? :smiley:

Nasihat verelim vermesine de hepsi bilmiş ali ağam söyler külahım dinler hesabı olmasın

Alttaki hava çok sıcak bir tas soğuk su koysan dışarı kuşlara kedilere içsinler ha ne dersin

İstediğin gibi yaptım, bir tas su bıraktım, henüz gelen giden olmadı, camdan ara sıra bakıyorum... ;)

Alttaki; bu yaz sıcaklarında bir genelge yayınlayıp kamuda çalışan tüm personelin, şort tişort ve terlikle işe gidebilmelerini sağlayabilirmisin?

Benim için hiç zor değil, zira yapmışlığım var.. ;D
hey alttaki arkadaş, şayet avukat olsaydın bu sıcaklarda cüppenin altına şort giyip ağır cezada duruşmalara girebilir miydin...????

::smiley: Cüppenin açılıp açılmama olasılığına bağlı , açılması ve durumun görülmesi halinde kendimi nasıl savunacağıma da önceden hazırlanırdım :p

Alttaki , yol kenarında park edip kenarda beklediğin sırada yanına yanaşıp lütfen aracınızı burdan kaldırın diyen trafik polislerine elindeki muzu gösterip '' memur bey şu muzu bitirip hemen çekiyorum '' diyebilir misin ... ve polisler seninle birlikte muzunu yiyip bitirmeni beklerken rahat rahat arkadaşınla sohbet edebilir misin ...

Çok rahat derim,hatta memura da ikram ederim,genellikle memurlarla aram hep iyi olmuştur.Arkadaşımada bak memur bey ne kadar anlayış gösteriyor derim :smiley:
Alttaki,pekala sen hiç uçak kullandınmı?

ucak kullanmadım ama zaman zaman pilot oluyorum ;D bide sayılırsa kücükken elimde ucak fiuvvvv diye ucurmuşluğum var ;D

alttaki bana bir rubicon alırmısın :smiley:

Almazmıyım?Hemen,hangi renk istersin?Tabiki sen bana Hummer H2 aldıktan sonra ;D
Alttaki,hadi sende en ilginç çekmiş olduğun resmi paylaş bizimle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri