Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilbeğ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,233
Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Bafa değilde neresi olursa olsun,yeterki kamp olsun göl olsa tadından yenmez ama vakit yok,
Alttaki,sen benim yerime benim işlerle ilgilensen de bende kamp atsam,ne dersin?

Etiketler

Yok ben almayım her hafta sonu o işi kendi adıma yapıyorum

Alttaki her gittiğin kamp dönüşü kendi çöplerin harici bir torba fazladan çöp toplarmısın?

004.JPG

Kesinlikle evet , 1 torba mı olur 10 torba mı olur bilemiyorum , çöp görürsem alırım hemen , almazsam rahatsız olurum ...

Aşağıdaki , hiç su içmeden 40 km yürüyebilir misin ?

yürürüm sanırım,daha önce 32 km yürümüşlüğüm var zorlarsam 40 da çıkar..

alttaki Fb- Gs maçına Gs stadına gidip Fenerbahçe gol attığında GOOOOOL diye bağırabilir misin?

kesinlikle bağırmam ...... Çünkü koyu bir Trabzonsporluyum.... ama fener - trabzon maçında olabilir.......(1-2 kelimeyi şahadet ten sonra )

Alttaki hiç ara vermeden 50 şınav 100 mekik çekebilirmisin. evet ise 10 tanede barfiks ?

bir kaç sene önce olsa hepsine birden evet derdim ama şimdi biraz düşünmem lazım..

eyyy alttaki.. üstekine yapamayacağı bişeyi bi çırpıda söyleyebilir misin?

----Üsttekinin üstündeki
" Bana 4x4 ünü hediye edermisin ?"

-------Alttaki Kampa kiminle gitmek istersin itiraf et !

olsa can fedaaaaaaaa. ama geç kaldın.... 1 senedir. 2*1 im.

önümüzdeki maçlara bakacağız artık.. :smiley:

eee üstteki sen bana ne hediye edersin ?
snorkel olur kilit olur... :p

alttaki havalara bir ayar cekipde daha serin bir hava s ağlayabilirmisin istanbula :smiley:

alttakini üsttekini bilmem ama aldığı nefesi vermemeyi beceremeyen verdiği nefesi almamayı beceremeyen bendeniz ve tüm forumdakiler birazcık da olsa ben nerdeyim ve ne yapıyorum diye düşünebildikmi acaba :smiley:))
ünal abim sözüm önce kendimedir ona göre anlaştık değilmi (özelden yazışmıştık)

mesaj alındı :smiley:)

alttaki tüm forumdaki arkadaşlara soğuk su dağıtırmısın :smiley:)

canım abim senin için değil su canayakınlığın ve anlayışından dolayı canım çıkana kadar dağıtırım ki hayrı da senin olsun
alttaki benim için bir sabah vakti eyüpte güneşin doğuşunu karşılarmısın ;)

eyüpte değil de eymirde karşılarım

alttaki Kalabalık bir caddeye gidip yok mu beni döven diye bağırabilir misin ?

Bağırabilirim : )

Aşağıdaki , Kadıköy - Beşiktaş seferi yapan vapurdan denize atlayabilir misin : )

Boğulmakta olan birisi varsa atlarım,
Alttaki sevdiğin(kadın,erkek)insan için en uçuk ne yapabilirsin?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR