Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilbeğ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,237
Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Agbi o kadar şeye ne zahmet alırım tüpü Sucuklu yumurta yaparım sana ;D ;D ;D ;D

Alttaki Kişi Gezenbilir Üyelerini Yemeğe Götürür müsün ??

Etiketler

yemeğede götürürüm içmeyede tabi hesaplar gezenbilirdense ;D ;D ;D (etim ne budum ne benım)

altdaki kişi bir offroad gezisi için aracını bana 2 günlüğüne verirmisin aracınla camura gırıp taşlara vurup tavanına kadar sudan geçmek için

;D ;D ;D ;D

Öldür beni daha iyi :D

Alttaki 15 kişilik bir ekimin arabalarını parkur dönüşü yıkasan diyorum :p

Ücret iyiyse yıkarım
Alttaki benim arabanın arka camına I love dont you yazmışlar sen mi yazdın ne demek bu ?

Ben Seni Sevmiyorum Ben Yazmadım Ancak Yakınımda isen Gece Spreyle Yazarım :smiley:

Alttaki Bizim İçin İnto the Wild filmini İzler Bizim İçin Düşüncelerini Paylaşır mısın?

seve seve..Daha önce izlediğim için çalıştığım yerden geldi.. ;D

Doğaya olan sevgi ve saygının işlendiği bu filmde aynı zamanda insan tek başına hayatta kalabilir mi sorusunada bir cevap niteliği taşımaktadır..

Öz eleştiri:Aslında hepimizin içinde olan bağımlı olduğumuz şeyleri geride bırakıp sadece kendimizi bulabileceğimiz bir yolculuk bir serüven..Ben izlerken kendime şunu sordum..Bunu yapmamama beni engelleyen şeylerden kopamaz yada bağımlılıklarıma ara veremez miyim.?

Dip Not: Filmdeki aile içi kopukluluk bu serüvene sağlam bir unsurdur..

umarım sorunun hakkını verebilen bir cevap olmuştur..teşekkürler..

Burdan yola çıkarak alttaki arkadaşım bize kendi için ne/nelerden vazgeçmiştir..(özelse cevapsız kalabilir..)

Öyle bir boru soru sormuşsunki 6 aydır kimse cevap yazmamış.
Kendim için,kendimden vaz geçtim.
Açılımı çok ama çok derin.
Alttaki arkadaş bir şiir yazarmı?

geçme namı kemal köprüsünden
ürkütürsün vak vakları
daağın başına çam diktim
git topla kozalakları

:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley: ;D ;D ;D ;D ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:

bana güzel bi çakmak hadiye edermi
bunu yapabilirmisinn hacıı :smiley::smiley:

dopamin' Alıntı:
İyiymiş selim :D :D :D ;D

ee ömer abı gonderıyormusun çakmagımı vallaha onu bunu bılmem gordugum yerde kıa dan alırım zorla

ee hanı sen bı sey yazmamıssın

vallahi konu güzelmiş beğendim doğrusu ilginç eğlenceli cevaplar var :D :D ...ben buraya ne yazayım diye düşünürken ???

alttaki sen şimdi kimi düşünüyorsun

mserdemir' Alıntı:
ee ömer abı gonderıyormusun çakmagımı vallaha onu bunu bılmem gordugum yerde kıa dan alırım zorla

ee hanı sen bı sey yazmamıssın

Aha gönderdim selim

220px-100_Yen_lighter.JPG

alttaki komik bir fıkra anlatta neşemiz yerine gelsin

İhtiyarın birisi otobüste ayakta giderken dayandığı baston sık sık kayıyormuş orada oturan genç birisi amca bastonunun ucuna lastik tak kaymaz demiş ihtiyar cevap vermiş oğlum senin babanda zamanında lastik taksa ben o koltukta oturuyor olacaktım demiş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR