Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilbeğ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,234

Etiketler
Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

yok okadar konusamam :smiley:

Alttaki, arabadasın. Sağ ayağını debriyaj'a, sol ayağını gaza koyarak arabayı hareket ettirebilirmi?

koymak yetmez basmak lazım (senin dedidiğin gibi yapamam) :smiley:
alttaki gece köy yolunda farları kapatıp gidebilirmisin

Ledlerle sislerle giderim ;D ;D ;D

Alltaki hatır için çiğ tavuk yer misin?

ben köy tavuğu bulurum yersiniz hazırları pişsede yenilmez

Üstteki :D hazır köy tavuğu bulmuşken birde Sinop işi ıslama yaptırırım yermisin? :p

Vallahi abi Bugün bizim ekip kamptaydı yalnızlıktan her bir makaleye maydonoz oldum :D sanırım yazarım 100 mesaj :D

Alttaki komşum acaba 20 mesaj ve 2 konu açabilirmi ?

Zaman sınırlaması olmazsa neden olmasın.
Alttaki aks kesmisken 45 derece eğim cikabilirmisin ?

:smiley:benım arabamla kesınlıkle yapamam (sıze ımrenıyorum )

alttaki bin kişilik bir yerde sahneye çıkıyp şarkı söyleyebilirmisin?

ilbeğ' Alıntı:
:smiley:benım arabamla kesınlıkle yapamam (sıze ımrenıyorum )

alttaki bin kişilik bir yerde sahneye çıkıyp şarkı söyleyebilirmisin?

şarkıda söylerim klarnetde çalarım darbukada çalarım ;D ;D ;D

altdaki kişi bin kişilik bir yerde mikrofon tutup osruabilirmisin :smiley::smiley::smiley::smiley: ;D ;D ;D

Zuhahahahahah tam adamı ben yalnızken bile o..ramam geğiremem tüküremem vs napalım böyle yetiştik bkz. çerkes adetleri

Alttaki 7 sn de 7 tane gofredo yiyebilirmi? :smiley:

İlk kış kampında seve seve herkesi keselerim :smiley: yeter ki dayanabilsinler o soğuğa :smiley:

Peki alttaki aynı kampta herkese bol sütlü ve fıstıklı irmik tatlısı yapabilir mi :smiley: Çok canım çekti de ;D ;D ;D

Yuhhhhhh şu gezenbilir camiasında aracında 2 paket irmik ve süt bulunduran birisi çıksın mümkün değil, oda bana denk gelmiş,karavan farkı işte ,altaki oldu da çıksa radyatörü kaynatıp conta yakma pahasına rafadan yumurta yapabilirmisin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR