Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilbeğ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,286
Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Oyunun genel kuralı sorulan soruya cevap verdikten sonra bir tane sormak şeklinde arkadaşlar.

Etiketler

ABD'ye yüzerek gidemem heralde. Derin denizde alttan balık gelicek diye tırsıyorum. Çocukluğumdaki bir travmadan mütevellit sanırım : ))

Alttaki; hayatında kendinle en çok gurur duyduğun, en büyük başarın nedir? Böbürlenmek olarak sayılmayacak rahat ol :smiley:

Kirazları sapıyla birlikte ağzıma atıp hiç elimi dokundurmadan sapları ağzımın içinde düğümleyebiliyorum.. ;D ;D ;D Heeey seeenn aşağıdaki..evet sana diyorumm...Trafikteyken gördüğün 5 adet Duster'in plakasını ezberleyip buraya yazar mısın...???

maalesef yazamam çünkü duster görünce şerit değiştiriyorum........

Alttaki çok kolay bir şey hergün yapıyorum .... 4 adet farklı telefonla bir anda konuşabilirmisin?

akın61' Alıntı:
maalesef yazamam çünkü duster görünce şerit değiştiriyorum........

Alttaki çok kolay bir şey hergün yapıyorum .... 4 adet farklı telefonla bir anda konuşabilirmisin?
İki kulağım var

ilbeğ' Alıntı:
evet başlıyoruz :smiley:
alttaki 10 lahmacun yiyebilirmisin?:smiley:
Çok altta kaldım ama LAHMACUNLAR KİMDEN)
alttaki durmada 1 saat zıplayabilir misin?

walla duruma bağlı zıplayada bilirim belkide zıplayamam denemek lazım :smiley:))

alttaki bize kuzu cevirirmisin :smiley:)

Çeviririm,hemde çok güzel çeviririm.
Alttaki şimdi sen benim lafımı nasıl çevirirsin?

öyle bir çeviririm ki .... evirir çevir gene çeviririm....
alttaki eşşeği suya gönderdinmi ? :smiley:

eşşeği suya yolladım ama eşşek telefon acıp dediki abi sen beni suya yolladın ama su mikrop yuvası içinde kimyasaldan tut her pislik var esas eşşeklik bu bence dedi ve artık eşşeklik sıfatını ben kendime yakışdıramıyorum deyip bir dahada geri dönmedi

alttaki zamanı bizim içim 10 000 yıl geriye götürürmüsün

http://evrenselfilm.blogspot.com/2012/03/mo-10000-yil-once-filmini-izle.html filmini seyredebilirsin
alttaki bize 4 çeker araçların çalışma prensibini anlatabilir misin?

tabiki anlatırım ama nerede ve içecekler kimden ?
en az 1 saat sürer........

alttaki çayları ısmarlarmısın ?

önce bir rizeye yerleşeyim sonra bir çay bahçesi satın alayım sonra onları hasad edeyim sonra sizleri rizeye davet edeyim çaylar da çorbalar da yemekler de benden ;D
altaki çevreyi kirletmemek adına pet şişede su içmekten ne zaman vazgeçeceksin ::smiley:

çeşme suları içilmeye başladığı zaman.........

Alttaki amuda kalkıp su içebilirmisin? ;)

Hayırrr duramammm : ) eminim durabilecek olan vardır .

Alttaki , 1000 parçalık yapbozu 1 haftada birleştirebilir misin : )

ömrüm boyunca calışsam bile yapamam

alttaki benim yerime göl kenarına gidip kamp atarmısın 1 ay mümkünse bafa gölü olsun :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri