Alternatif Off-Road Keşif Gezisi (8 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Transporter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,147
Ynt: Alternatif OffRoad Gezisi (8 Aralık 2007)

Dodge PowerWagon gelmiş geçmiş en iyi arazi araçlarındandır, ön arka dingil dana60'tır kırılmaz... Turkiye'dekiler tamamen askeri şartlara göre tasarlanmış modelleridir..katır gibidir vur beline yükü gider... Çok imrendim açıkçası biz masa başı bütün hafta, haftasonu gelsede kaçsak diye hayal kuruyoruz, trafikte egsoz gazı ile boğulup, sinir, stress oluyoruz... insanın işi böyle olsa ömrü uzar valla...paylaşım için teşekkürler Birden abi..

Etiketler

Valla o araç baya bi iman gücü bi okadarda şöförlük le gidiyor bence o amca yaşadığı maceraları gördüğü geçtiği dağları tepeleri çamurları anlatmaya kalksa 20 yaşındaki delikanlının ömrü yetmez

Bu şekilde çalışan insanlar olduğuna göre aslında bizim girdiğimiz orman yollarında bayağı bir yolun yapısı değişiyor. Bu durumda mesela bu arkadaşın rotasına 10 araba girip yolu iyicene hırpaladığımızda belki de Pazartesi bu arkadaş bizim yüzümüzden zahmet çekiyor diye düşündüm ?

adını hatırlayamıyorum ama CNN türkte bir yapımcı var: yol üstü lezzet durakları diye biye program yapıyor...anadoluyu gezerken oraların gerçek lezzetlerini özel lokantalarını bulup tadıyor...İşte ondan sonra mesleğine özendiğim biri daha...

0407043.jpg

0407041.jpg

0407038.jpg

o aracın toplanmışı böyle olurdu herhalde :smiley:

merak etmeyin toronlarınız ın çocuklarıda bakar bana.
taş gibiyim maşallah
kimler geldi kimler geçti .........

işten gelmiş ve gözümden uyku akıyor olmasına rağmen yazmadan duramadım çok etkileyici bir hikaye paylaştığın için sağol birden abi

Skarabacak' Alıntı:
Bu şekilde çalışan insanlar olduğuna göre aslında bizim girdiğimiz orman yollarında bayağı bir yolun yapısı değişiyor. Bu durumda mesela bu arkadaşın rotasına 10 araba girip yolu iyicene hırpaladığımızda belki de Pazartesi bu arkadaş bizim yüzümüzden zahmet çekiyor diye düşündüm ?

O arkadaş ondan fazla zahmet çekemez.zaten aracın boşu tahminen 3 ton gelse 5 tonda odun atsa 8 ton yapar,hergün çıkıyor,yol zaten olmuş olacagı kadar..Makinamda pil problemi yaşamasaydım dönüşte neler çektik o rampalardan inerken fotograflamak lazımdı....rampa aşagı vinç attıgımız yerler oldu düşün yani..o parkura girmeliyiz..

parodi' Alıntı:
işten gelmiş ve gözümden uyku akıyor olmasına rağmen yazmadan duramadım çok etkileyici bir hikaye paylaştığın için sağol birden abi

Fatih bir gün al kameranıda gel bi belgesel çekelim..Ama başka araçla gitmesi lazım çekim ekibinin zira ben arabanın içinde canımla boguşmaktan fazla detaya giremedim..Ama sürüş tekniklerinide içerden çekmek lazım hiç stress hiç acele yok..direksiyona fazlamüdahale yok..araç aynı bir yük hayvanı gibi yolu takip ediyor..Egim ve agırlıktan ötürü muutlaka suyun biriktigi yöne kayıyor yaslanıyor işte o yaslanmalarda kendi çıkamazsa o muhteşem vinç devreye giriyor..sıyırıp alıyor ne var ne yok..Aracın içindeki burulmaları,şaşenin gacırtılarını anlatamam..kapılar açılmıyor zaman zaman ..o derece kasılma var..

aracı görünce ben nasıl gidiyor bu arac demeden kendimi alamadım fakat toplu olan aracın resmi çok güzel bir arazi çanavarı oldugunu gösteriyor bence sahibi onu toplatsa harika olur ömürlük bi arazi canavarını öldürmesin bakımını ve boyasını yaptımı arac tam jeep kamyon olur ve uzun yıllar daha hizmet eder

4 L' Alıntı:
adını hatırlayamıyorum ama CNN türkte bir yapımcı var: yol üstü lezzet durakları diye biye program yapıyor...anadoluyu gezerken oraların gerçek lezzetlerini özel lokantalarını bulup tadıyor...İşte ondan sonra mesleğine özendiğim biri daha...

Mehmet Yaşin'den bahsediyorsunuz sanırım? Kendisi tüm forumumuzun, özel olarak da Sedat ve benim kahramanımızdır ;D

Gerçekten tek kelime insan iradesi,gayreti,azmi ve başarısıdır bu olay..Benim memleketimin insanı her şartta ekmeğini çıkarmayı bilir takdir ediyorum..
Birden abi ellerine ayaklarına ve yüreğine sağlık bu güzel tabloyu bizlerle paylaştığın için teşekkürler..

Birden abi, muhteşem fotolar, çok güzel belgesel tadında bir gezi olmuş, o kamyonu yürüten amcaya da tebrikler, gerçekten büyük azim

Birden Abi yine yaşamın sosyal boyutuna parmak basmışsın, bravo ....
bu konuyu çok güzel fotoğraflayıp bizimle paylaştığın için teşekkürler, ellerine sağlık....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

SON KONULAR

Geri