küçük ağa
Zirve
Ynt: Alkol ve OFFROAD
orhan bey o dediğinin garantisi olmaz ihracatı yaparsak seçerek yaparız ;D
orhan bey o dediğinin garantisi olmaz ihracatı yaparsak seçerek yaparız ;D
erhan sudan çıkmışsın hadi bakalım bizim hocaların sayfası başka bir sayfada görüşlerini ordada oku ve belirt öğretmensin balıklara öğrettiğin yeter biz faydalanalım ;D ;D ;Dasem spor' Alıntı:Selamlar,güzel bir konu başlığı açılmış ..bende fikirlerimi söylemek isterim...
Etkinikler sportif amaçlı olduğundan,ve konsatrasyon ve dikkatin üst düzey de olması gereklidir.
liderlerimizin seçtiği parkurlar da zor seviyededir.
alkol alma konusunda ısrar eden veya bu işi yeterince ciddiye almayanlarda olabilir bizler elimizden geldiğince ılımlı şekilde yönlendirmelerle, kendi hayatlarını ve başkalarının hayatlarını tehlikeye atmamaları için, içilmemesini öngörüyorum....yaptığımız etkinlikler hep mutlulukla devam eder umarım.
kurumsallaşma adına dernekleşme olması da çok daha başarılı sonuçlara sebeb olur...
ORHANBIYIKLI' Alıntı:Arslan bey
sıkıntılı bir anıyı paylaştığınız için teşekkür ederim büyük geçmiş olsun, alkol varmıydı?
Herkese merhabalar orhan beye tamami ile katılıyorum sadece ilk açtıgı başlıktaki yazısını gördükten sonra bende birşeyler yazma geregi duydum bende gezenbilir ailesine 2 yıl önce katıldım fakat başımdan geçen olayı sizle paylaşıyım
gezenbilir ankara grubu ile ayaş tarafında bir geziye katıldım herşey iyi hoş fakat arazide soguk bir karlı birgün de her rampa aşıldıkça sürekli içki tüketiliyordu ve akşama kadar böyle devam etti hiçbir kötü olay yaşanmadı fakat neredeyse 10 aracın 7 şöförü sarhoş olarak ankara istikametine yol almaya başladık yolda herhagibir trafik çevirmesi olsa 7 araç direk parka çekilirdi çünkü aracı kullanmıyanlarda sarhoştu bide aksini düşünün herhangibir kazaya karışsa araçlar bir can gitse bunun bedelini kim ödüyecek bumu dogacı olmak bumu çevreci olmak ben bunun adını bencilik ve egolarını tatmin etme diyorum çünkü bu olay sadece sizi ilgilendirmiyo karşınızdaki insanlarında hayatını tehlikeye atıyosunuz diger bir trajedi ise şu olurdu üzerinde gezenbilirin logoları olan araçlar 2 tanesi bu olay üzerine gazete ve nete düşse bi kaza üzerine yani yada 7 aracın parka çekilmesi gibi bir durumda siteninde ismi kötü anılmaya ve imajının kötülenmeside dogurur ve ben bunu ilgili arkadaşlara söyledim hemde ilk olarak offroda gelmeme ragmen ve onlarda dogru bulmuyoruz dediler ama kocaman insanlar içmemi dicez dediler tabiki diyemeyiz ama bununda bazı kuralları olması gerek ortak bir etkinlige katılanların sorumluluklarını bilmeleri bilmeyenlere yetkili arkadaşların ikaz etmeleri gerekir bende ankara woswogen fan klüpte aktif olarak bu organizasyonları katıldım yönetimindede bulundum ama bizde kimse alkol alarak araç kullanmamıştır başta biz müsade etmeyiz alan olursada almayan arkadaşlar araçları kullanır yada geceli konaklamalarda alkol sınırsızca alınabilir yaşadıgım bu olay ve tedirginliklerimden dolayı ailemi ve aracımı riske atmamak için etkinliklere o günden sonra katılmadım yani ilk ve son oldu alkolun az alındıgı yarışları sadece izlemek için gitme yolunu deniyorum artık kimse yannış anlamasın alkola karşı bir insan degilim ama ufak cocuklarımız var onaların ruh saglıgı ve ailelerimiz için biraz sag duyu lütfennnnnnnnnnn!!!!!!!!
freegraf' Alıntı:reklam ve ifşadan bahsediyorum.İşin için de özendirme .masum gösterme kriteri ve ihtimali var.Eşşeğin aklına karpuz kabuğu meselesi ne müracaatlar coğalmasın.Yoksa ben bunu bügün görmedim, ayrıca kimseye heleki tanımadığım birine yorum ve görüş belirtme hakkım da yok.Bu farkın farkını ve sınırı iyi okuyalım.aksi taktirde konuyu başka yere cekmenin yolu acıktır.ki meselemiz o değil.Lafı dolandırmanın manası yok.İçen içer.İçmeyen içmez.İÇTİĞİNİ BAŞKASININ GÖZÜNE SOKMAMIN MANASI ne ki? Özel ve halk a acık olan alanlardan bahsediyorum. yazdıklarımı iyi okuyun lütfen .Bunlara dikat edelim dememe rağmaen .empati yapalım dememe rağmen özelliklemi ?yoksa okumada bir sıkıntı veya anlamadamı bir sıkıntımı var.gerilmeden gaza gelmeden burada bir şeyler paylaşayım gayretindeyim ama öyle olmuyor..fazla abartmayalım,ortalığı ucuz ve basit sahaya cekmeyelim.Ayrıca tepkilerim sigara içinde daha şiddetii gecerlidir.Biz burada bir öz eleştiri yapıyoruz.Samimi ve gercekci olalım.sen ben meselesi olursa ben yokum .Al atını..... der giderim.iyi okumak ve anlamak dileğimle hepinize iyi pazarlar ve selamlar.
freegraf' Alıntı:sn. kürşat gerilme değil kusura bakma okadar acık izah etmeme rağmen başka yöne çekiliyor.ona kızdım.birde tabiiatı gereği haksızkığa tepkim anlıktır. tez canlıyım ve boğazımda asla kert yoktur.fafı dolandırmayı sevmem.ya arkadaş benim iş cevrem su gibi alkol tüketir.vs.vs.ama beni anlayın biraz sabır edin tarzım ve taktiğim yanlış anlaşılmasın.Yoksa kimsenin tavuğuna kış dediğim yok.Ama sınırıma dokunan da onu iyi hesaplamalı,ben sadece gülen ve şamata ile samimiyet gezginiyim.en kötü şartlarda dayi iyitarafı sürekli görme gayretindeyim.Bak işte lafı yine uzattım.Maksadımız üzüm yemek.mevsimi dahi olmasa .selamlar.