Ynt: Alkol ve OFFROAD
Bence de çok güzel bir konu başlığı olmuş.
Biraz konuyu kendi açımdan izah edeyim:
Derler ya '' iğneyi başkasına, çuvaldızı kendine batır'' diye. Ben aracımı çok sevdiğim ve yıllardır hayalini kurduğum için satın aldım. Maddi durumum gereği binek otomobibilimi sattım ve sadece Defender'ım ile dolaşıyorum. Hemen heryerde insanların %90'ı aracıma bakıyor ( bazıları acıma ve tiksinti ile - bazıları hayranlıkla

). Benim hayatım boyunca futbol ile bir alakam olmadı, ne oynayabilirim ne de izlerim ;D Hal böyle olunca da ülkemizdeki spor anlayışını daha farklı olarak görüyorum: '' spor demek futboldur'' gibi bir inanış var bence.
Yıllarca dağcılık ve kaya tırmanışı ile uğraştım spor olarak, motorsporlarını herzaman takip ettim. Söyleyeceğim şudur: spor olarak sadece 1. sırada futbol, sonra basketbol çok sonra voleybol, çok çok sonra güreş, en arkalarda atletizm...vb. sıralamaya sahip bir spor anlayışının yaygın olduğu ülkemizde ( yaygın dedim, böyledir demiyorum ): binek araçlara göre dev sayılabilecek boyutlarda, bol çamurlu, dişli lastikli, vinçli, portbagajlı...vb. sıradışı araçlarımızla zaten yeterince (pozitif-negatif ) dikkat çekiyoruz bence. Off-road'un ve doğada zaman geçirmenin bir spor olduğunu savunuyorsak ( ben savunuyorum ), bu yönde hareket edilmelidir derim.
Gezenbilir forumu, kendi başına yeterince ünlü ve internet aleminde ( google'da outdoor öncelikli ne aranırsa sürekli çıkan linklerden ) ziyaretçi tarfiği malum. Mekanik ve doğa ile ilgili bazı takıntılarım var

Bu nedenle off-road hayranıyım. Henüz hiçbir Gezenbilir gezisine katılmadım fakat katıldığımda: aracım ve tabiat şartları ile mücadele ederken ayık olmak isterim ;D Yaptığım işe hakim olmak için, sonuçta; aracımın kırılmaması, kendimin ve çevremdeki insanların güvenliği için
Konu başlığı belki bu söylediklerimi kapsamıyor afakt kendi düşüncelerimi kısaca izah etmeye çalıştım. ( Evimde - arkadaş çevremde, araç kullanmak zorunda değilsem her zaman içerim

Ben de: 1.82 boy - 85 kilo ve 3. dubleden sonra çakırım

devam edersem ''Ben Sarhoş Değilim'' demeye başlarım ;D ;D ;D
Şehirde buluşalım içelim, muhabbetimizi edelim ama ben doğada ayık kalayım.

Kamp ateşi başında bir bira tabi içerim ama ikiye çıkmam. Söylediklerim: ''Böyle olmalıdır'' değildir, şahsi fikirlerimdir.
Saygılar,
Barış