Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,433
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Kardeşim yolunuz acık gönlünüz hoş olsun...
Evet Yavuz abinin dediği gibi nice nice 16 mayıslara kardeşim.
Saygılarımızla Tunay,Tugay

Etiketler
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

İyi yolculuklar Abdullah,bugün kulaklarını bol bol çınlattık.
her günün 16 mayıs tadında olsun :smiley:
Şükran kardeşimede selamlarımı gönderiyorum.

Abdullah hocam ağız tadıyla keyifli bir gezi olmasını diliyorum çok çok selamlar sevgiler.

Abdullah abi , yolunuz açık olsun. Huzur dolu bir yolculuk geçirmenizi dilerim. Ayarıca Şükran hanım ve sizin 16 mayısınızı kutlarız. Nice 16 mayıslara sağlık ve sıhatle inşallah.

TUGAY58' Alıntı:
Kardeşim yolunuz acık gönlünüz hoş olsun...
Evet Yavuz abinin dediği gibi nice nice 16 mayıslara kardeşim.
Saygılarımızla Tunay,Tugay
Teşekkürler Tunay/ Tugay.
Darısı kısa zamanda başınıza inşallah

rtulun' Alıntı:
İyi yolculuklar Abdullah,bugün kulaklarını bol bol çınlattık.
her günün 16 mayıs tadında olsun :smiley:
Şükran kardeşimede selamlarımı gönderiyorum.
Saolasın Rıfat Hocam.
Cınlamaların boşa olmadığı haberini zaten almışdırsın.
Ama kare bozuldu. Hafta sonu sende olsaydın cok daha güzel olurdu

mustafayetim' Alıntı:
Abdullah hocam ağız tadıyla keyifli bir gezi olmasını diliyorum çok çok selamlar sevgiler.
Teşekkür ederim Mustafa bey.
Eşim ve benden, size ve eşinize sevgiler ve selamlar.

abolgi' Alıntı:
Abdullah abi , yolunuz açık olsun. Huzur dolu bir yolculuk geçirmenizi dilerim. Ayarıca Şükran hanım ve sizin 16 mayısınızı kutlarız. Nice 16 mayıslara sağlık ve sıhatle inşallah.
Sağolasın Ahmetim. Helede hafta sonu bizimle olduğun için tekrar teşekkürler.

"Ankara'ya 90 km olan Güdül'de, arazi yapısı oldukça dağlıktır. İlçede, az miktarda tarıma elverişli toprağa can veren ve Sakarya Nehri'nin bir kolu olan Kirmir Çayı, Suvari Çayı ve İlhan Çayı geçmektedir.Güdülde bulunan tarihi konaklar da görülmeye değer yapılardır"

020 (2).JPG

022 (2).JPG

031 (2).JPG

039.JPG

"Yapılan araştırma ve incelemelerde Güdül çevresinde tarih öncesi çağlardan beri yerleşildiği anlaşılmıştır.İlçe yakınından geçen Kirmir Çayı boyunca kayalara oyulmuş mağaraların Etiler'e (M.Ö. 2000) ait olduğu sanılmaktadır. Daha sonra Frigler (M.Ö. 8. yy) bu yörede hakimiyet sürmüşlerdir.
İn-Önü denilen bu mevkideki mağaralarda haç işaretlerine rastlanmış, Romalılarca Hıristiyanlığın yayılması sırasında buraların mesken edildiği anlaşılmıştır"

050.JPG

093.JPG

085.JPG

Oksijen diyarı. Cennetden bir parca. 4 gece kaldığımız ama 44 gece daha kalsak ayrılmak istemediğimiz cok güzel bir yer.
Malesef rota uzun zaman az. Bize göre cennetden bir kaç kare.

065 (2).JPG

035 (3).JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR