Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,361
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Sağlıklı, huzurlu, çok güzel geziler... İyi yolculuklar, Abdullah Bey....
İzlenimlerinizi bekliyoruz...
Selamlar...

Etiketler
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Abdullah ağabey;
Isterseniz bizim Ege'yi şoför veya muavin olarak yanınıza gondereyim. Zaten hasta olmustu senin karavana :smiley: Yemek sorunu olmaz, sadece günde üç öğün pepee izlet yeter ;) Seve seve gelir:smiley: Allah sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin.

ecom' Alıntı:
Abdullah bey; hayırlı yolculuklar, bu uzun yolculugunuz neşeli,mutlu saglıklı gecmesini diliyorum yolunuz bahdınız acık olsun.
Teşekkürler Mustafa Bey

bayar28' Alıntı:
guzel bır gezı olacagını umıt edıyorum..ılgıylen ızleyecegım..yolunuz acık olsun kazasız belasız..

İyi dilekleriniz için sağolun Salih Bey

ankirali' Alıntı:
Abdullah bey hayırlı yolculuklar dilerim. Benimde kendime göre belirlediğim 3 haftalık bir rotam var ama kısmet bakalım. Bol keyifli geziler dilerim.

Sayın Ankirali uzun ve güzel bir rota. Size ve ailenizede güzel seyahatler diliyorum.
Tarih yazmamışsınız, belki bir yerlerde karşılaşırız. Şimdilik hoşcakalın

seyyah54' Alıntı:
Apdullah bey şimdiden hayırlı yolculuklar.Sakarya tarafına geldiğinizde inşallah haberimiz olur.Takipteyiz.Hopaya kadar gitmişken karşı tarafa Batum Poti Kutaysi tarafınıda düşünmeni isterim.Hiç olmazsa yedek depo dönüşte doldurursun.Saygılar.Aysel &Ahmet Özek.
Saol Ahmet Abi.
Şuanki planda yok. Ama kısmet. Hele bir sınıra yaklaşalım belki içerilerede gireriz.

smlhyk' Alıntı:
Abdullah Bey,
Karadenizi araç ve çadır ile gezmeyi düşündüğümüzü yazıp siteden yardım istemiştim. Sağ olsunlar arkadaşlardan gelen cevapları topladım. Tabi biz çadırla gideceğimiz için listenin büyük bir bölümü konaklama üzerine fakat görmemizi tavsiye ettikleri yerleri karayolları haritası üzerine sayısal ortamda işaretledim. Hem nokta arama sorunu olmasın, hem de yanlışlıkla geçmeyelim diye. İsterseniz tamamlanınca yükleyim belki işinize yarar.
İyi yolcular.
Teşekkür ederim İsmail BEY.
Elbette böyle bir liste benim de işime yarar.
Daha öncede söyledim Karadenizliyim ama bilmediğim o kadar cok yeri varki.
Bu arada bizim konaklamalarda uzun süreli olacak. belki kısmetse bir yerlerde karşılaşırız.
Sizlerede güzel seyahatler diliyorum.

egeli' Alıntı:
Sağlıklı, huzurlu, çok güzel geziler... İyi yolculuklar, Abdullah Bey....
İzlenimlerinizi bekliyoruz...
Selamlar...
İyi dilekleriniz için teşekkürler Sayın Egeli.
Sizler kadar tecrubeli olmasakda elimizden geleni yapacağız.
Şimdilik hoşcakalın.Size ve eşinize de güzel sağlıklı mutlu geziler.

nuribilgetekin' Alıntı:
Abdullah ağabey;
Isterseniz bizim Ege'yi şoför veya muavin olarak yanınıza gondereyim. Zaten hasta olmustu senin karavana :smiley: Yemek sorunu olmaz, sadece günde üç öğün pepee izlet yeter ;) Seve seve gelir:smiley: Allah sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin.
Selamlar Nuri
Egeyi biz seve seve kabul ederiz de siz verirmisiniz. 24 Saat televizyon, ben ve şükran teyzesi onun hizmetnde olruz olmasınada, yanında annesi veya babası olmadan Ege bizimle gelmez. Hadi kandırdık geldi, sizler zaten ondan ayrılamazsınız.
Bu arada iyi dileklerin için de teşekkürler....

Abdullah Bey,
Haritanın ebadı büyük siteye yüklediğim zaman okunmuyor. Kırmızı noktalı sarı zemin üzerine kırmızı yazılı olan yerler tavsiye edilen yerler. Mail adresinizi özelden bildirriseniz göndermeyi denerim. Saygılar.

TurkiyeKarayollari1.jpg

smlhyk' Alıntı:
Abdullah Bey,
Haritanın ebadı büyük siteye yüklediğim zaman okunmuyor. Kırmızı noktalı sarı zemin üzerine kırmızı yazılı olan yerler tavsiye edilen yerler. Mail adresinizi özelden bildirriseniz göndermeyi denerim. Saygılar.
İlginiz için tekrar teşekkürler.
Mail adresim tepeabdullahtepe@hotmail.com
Hoşcakalın

smlhyk' Alıntı:
Abdullah Bey,
Bu arada İsmail Bey,
İşaretlediğiniz yerler arasında sinop da gözüküyor.
Sinopda olma tarihiniz belliyse orada size yardımcı olmak isterim

Abdullah bey
Tarih konusunda bizim için bir kısıtlama olmadığından ne zaman yola çıkacğgız ve ne zaman döneceğiz belli değil. Ama buradan mutlaka sizi takip ediyor oluruz. Aynı tarihlerde aynı yerde olursak tanışmak için de olsa mutlaka uğrarız yanınıza. İlginiz için teşekkürler.

Güzel bir rota seçmişsiniz. İyi yolculuklar dilerim. Bol bol fotograf paylaşımlarınızı bekliyoruz. Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri