Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
Abdullah ağabey;
Isterseniz bizim Ege'yi şoför veya muavin olarak yanınıza gondereyim. Zaten hasta olmustu senin karavana Yemek sorunu olmaz, sadece günde üç öğün pepee izlet yeter Seve seve gelir Allah sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin.
Sayın Ankirali uzun ve güzel bir rota. Size ve ailenizede güzel seyahatler diliyorum.
Tarih yazmamışsınız, belki bir yerlerde karşılaşırız. Şimdilik hoşcakalın
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
smlhyk' Alıntı:
Abdullah Bey,
Karadenizi araç ve çadır ile gezmeyi düşündüğümüzü yazıp siteden yardım istemiştim. Sağ olsunlar arkadaşlardan gelen cevapları topladım. Tabi biz çadırla gideceğimiz için listenin büyük bir bölümü konaklama üzerine fakat görmemizi tavsiye ettikleri yerleri karayolları haritası üzerine sayısal ortamda işaretledim. Hem nokta arama sorunu olmasın, hem de yanlışlıkla geçmeyelim diye. İsterseniz tamamlanınca yükleyim belki işinize yarar.
İyi yolcular.
Teşekkür ederim İsmail BEY.
Elbette böyle bir liste benim de işime yarar.
Daha öncede söyledim Karadenizliyim ama bilmediğim o kadar cok yeri varki.
Bu arada bizim konaklamalarda uzun süreli olacak. belki kısmetse bir yerlerde karşılaşırız.
Sizlerede güzel seyahatler diliyorum.
İyi dilekleriniz için teşekkürler Sayın Egeli.
Sizler kadar tecrubeli olmasakda elimizden geleni yapacağız.
Şimdilik hoşcakalın.Size ve eşinize de güzel sağlıklı mutlu geziler.
nuribilgetekin' Alıntı:
Abdullah ağabey;
Isterseniz bizim Ege'yi şoför veya muavin olarak yanınıza gondereyim. Zaten hasta olmustu senin karavana Yemek sorunu olmaz, sadece günde üç öğün pepee izlet yeter Seve seve gelir Allah sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin.
Selamlar Nuri
Egeyi biz seve seve kabul ederiz de siz verirmisiniz. 24 Saat televizyon, ben ve şükran teyzesi onun hizmetnde olruz olmasınada, yanında annesi veya babası olmadan Ege bizimle gelmez. Hadi kandırdık geldi, sizler zaten ondan ayrılamazsınız.
Bu arada iyi dileklerin için de teşekkürler....
Abdullah Bey,
Haritanın ebadı büyük siteye yüklediğim zaman okunmuyor. Kırmızı noktalı sarı zemin üzerine kırmızı yazılı olan yerler tavsiye edilen yerler. Mail adresinizi özelden bildirriseniz göndermeyi denerim. Saygılar.
smlhyk' Alıntı:
Abdullah Bey,
Haritanın ebadı büyük siteye yüklediğim zaman okunmuyor. Kırmızı noktalı sarı zemin üzerine kırmızı yazılı olan yerler tavsiye edilen yerler. Mail adresinizi özelden bildirriseniz göndermeyi denerim. Saygılar.
smlhyk' Alıntı:
Abdullah Bey,
Abdullah bey
Tarih konusunda bizim için bir kısıtlama olmadığından ne zaman yola çıkacğgız ve ne zaman döneceğiz belli değil. Ama buradan mutlaka sizi takip ediyor oluruz. Aynı tarihlerde aynı yerde olursak tanışmak için de olsa mutlaka uğrarız yanınıza. İlginiz için teşekkürler.