Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,167
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Geçmiş olsun. En kısa sürede yollara dönmeniz temennisiyle.

Etiketler

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

güngör' Alıntı:
Geçmiş olsun Abdullah bey,

umarım sağlık sorunu güzel sonuçlanır ve turunuza kaldığınız yerden devam etmek nasip olur. Selamlar
buralpdi' Alıntı:
geçmiş olsun,
sağlık olmadan hiç bir şeyin tadı olmuyor,
en kısa sürede yeniden yollarda görmek dileği ile selamlar
mayıstosböce' Alıntı:
Geçmiş olsun,yollar bir yere kaçmıyor.
airboat' Alıntı:
Geçmiş olsun.
Sağlığınıza çabuk kavuşmanızı dilerim.
aslanahmet' Alıntı:
Geçmiş olsun. En kısa sürede yollara dönmeniz temennisiyle.
carpediem69' Alıntı:
acil ş,falar diliyorum
cebocan' Alıntı:
Geçmiş Olsun Abdullah Abi

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler.

Selamlar;
Sanırım şimdilik geçti. Ben 4 yıllık GRAVES hatasıyım. Halk arasındaki adı zehirli guatr.
Şükür, yaklaşık 5 aydır ilaç kullanmıyorum. Graves hastası olarak hormon dengelerim normal sonuçlarda.
Fakat gelgelelim bu hastalığın yan etkisi olarak GRAVES OFTALMOPATİSİ denen göz hastalığı çıktı.
Önce sol gözümde ileri doğru bir çıkış başladı, o çıkışı durdurduk ama bu seferde çift görme başladı.
Önceleri seyrek olan bu durum, sonraları akşamları tv. seyrederken devam etti.
Son olarak da bu gezi esnasında önce bir pazar gündüz de kendini gösterdi. Bir müddet sonra ise çift görme artık gün aşırı hale gelince mecburen ANKARA'ya döndüm.
Malum tekrar tahliller vs. derken sonuç olarak göz doktorum prizmatik gözlükle şu an için geçici olarak sorunu çözdü.
Gecici diyorum bu hastalığın aktif devresi 24 ay oluyormuş. Ben şu an 6 aylık bir devrede olduğum için rahatlatacak ilk evre Kortizon tedavisi ( ki ben bunu yola çıkmadan önce yaklaşık 6 gram aldım ) uygulandı. İkinci evre prizmatik gözlük , şu an kullanıyorum. Üçünçü evre amaliyat, bunu içinde 24 aylık sürenin geçmesi gerekiyormuş.

Şu an kullandığım prizmatik gözlük sorunumu çözdü. İnşallah numara olarak fazla ilerlemez. Bu seviyelerde kalırsa sorun yok. Bizde seyahatimize kaldığımız yerden devam ederiz.
Şimdilik belirlediğimiz yeni tarih ( bir yakınımızın düğünü olduğu için ) 2 veya 3 temmuz.
Tekrar tüm arkadaşlara ilgisi için teşekkür ederim.
Yollarda buluşmak dileğiyle hoşçakalın.

Geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.

Gecmis olsun Abdullah abi gezinizin tekrarin da yollarda karsilasmak dilegiyle.

Geçmiş olsun, Abdullah Bey...
Kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle... acil şifalar...

Apdullah bey geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.

oktay1368' Alıntı:
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
edessastelio' Alıntı:
Abdullah bey. geçmiş olsun.Acil sifalar dilerim.
Selamalar.
smlhyk' Alıntı:
Geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.
Dere' Alıntı:
Gecmis olsun Abdullah abi gezinizin tekrarin da yollarda karsilasmak dilegiyle.
egeli' Alıntı:
Geçmiş olsun, Abdullah Bey...
Kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle... acil şifalar...
atoberk51' Alıntı:
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim..
seyyah54' Alıntı:
Apdullah bey geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
Şimdilik her şey yolunda. Şaşı gözlüğü olarak bilinen prizmatik bir gözlük şu an her şeyi halletdi.

Bu da bizlere gösteriyor ki, hayallerini erteleme.
Fırsatın ve imkanın varsa hayallerini yaşa. Yarın ne olacak belli değil.
İsteklerini erteleme, anı yaşa.
Her anını dolu dolu yaşa

Abdullah abi umarım herşey gönlünce olur, bununla geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. bakarsın bi yerlerde gaza geliriz ;)

abolgi' Alıntı:
Abdullah abi umarım herşey gönlünce olur, bununla geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. bakarsın bi yerlerde gaza geliriz ;)
Saolasın Ahmet'im.
İmkanlar izin verdikçe, bu işi sevenlerin gaza gelmesi gayet doğal.
Şimdilik hoşcakal.

Bir aylık bir aranın ardından kaldığımız yerden devam.
Hazırlıklar yapıldı ve yarın sabah DEVREK'den başlıyarak yola devam.
İstikamet doğuya, hep doğuya.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri