Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,177

Etiketler
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

cebocan' Alıntı:
Abdullah abi bir gün bize de nasip olur inşallah takipteyim hayırlı yolculuklar
İnşallah her şey gönlündeki gibi olur Gökhan.
Sen ve ailen için en güzel karavan senin olur inşallah.

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Karadeniz.
Bende sezonu 31 Mayıs olarak açtım.
Soğuk, deniz suyu gerçekten bana göre çok soğuk.

Ceneviz kalesi, mesire yeri ve plajı.
Kale kalan tek surdan ibaret. Mesire yeri ve plajı güzel. Özellikle plajı çok temiz.

657.JPG

650.JPG

648.JPG

647.JPG

Sahilden yönümüz artık doğu.
Sırada Ereğli var. Karadeniz de ki bir çok ile göre oldukça büyük bir ilçe.
Burada 10 yıl beraber çalıştığımız, 20 yıllık arkadaşım Lokman Aydoğdu ile buluşup gecelemek için Zonguldak tarafına devam edilecek. Ereğli'den görseller

790.JPG

806.JPG

814.JPG

Teşekkürler Lokman
Balık gerçekten ( görsellerde maalesef yok ) çok güzeldi.

Gece geç saatlere kadar yapılan sohbet den sonra tekrar yollar.
Zonguldak girişinde gecelemek için benzinlik de kalındı.

Ben büyük yerleri sevmiyorum.
Bir de altında kocaman araç, nerden girip nerden geçeceğini de bilmiyorsan.
Kargaşa ve ben bundan hiç hoşlanmıyorum.
Bu nedenle rotayı hemen Kilimli tarafına çevirdim.

Kilimli yolu üzeri Uzunkum Mevkisinde hafif yağmur altında ve yunuslar eşliğinde kahvaltı güzeldi doğrusu

824.JPG

828.JPG

831.JPG

Niyet Antik şehir FİLYOS.
Filyos da 2 3 gün kalmak. Denizin ve doğanın tadını çıkarmak.
Secilen yol Çatalağzı üzeri gitmek.
Kilimli'ye kadar geldikden sonra Zonguldak'a geri dönüp Çaycuma üzeri gitmek istemedim.
Yanlış yapmışım. Yol gerçekten çok kötü.
Yol üzerinde ki Çatalağzı maalesef bana göre kötünün de kötüsü.
Eşimin söylediği gibi Kömürün karası bura da insanların içine işlemiş.

Bulutlu ve hafif yağmurlu bir günün sununda, zor yollardan geçilerek geldiğimiz
FİLYOS
Sahilde çok güzel bir alanda konakladık.

847.JPG

855.JPG

848.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri