Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alanya3365 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,397
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

alanya3365' Alıntı:
Bu Aracın rengini çok beğeniyorum. Bu renk yapacağım.
Ama rengin kodunu bulamadık. Bilenlerin yardımcı olmasını istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Araç trabzondan Erol abinin aracı....

Tüm araçlar için marka yıl ve ingilizce renk yazarak koduna ve bileşenine alttaki linkten ulaşabilirsiniz....

http://www.qnetonline.nl/SIKTR/SearchForm/Manufacturer

Etiketler

alanya3365' Alıntı:
Boyacı'dan fatura alıp tüvde kontrol ettirip ruhsatın bir nushası değişiyor.
yani toplam masraf boya harici ruhsat nushası mı olacak sanırım 40 tl?

tindersticks' Alıntı:
Araç trabzondan Erol abinin aracı....

Tüm araçlar için marka yıl ve ingilizce renk yazarak koduna ve bileşenine alttaki linkten ulaşabilirsiniz....

http://www.qnetonline.nl/SIKTR/SearchForm/Manufacturer
Taner bey bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Link tam olarak kullanamadım
Bu gün iki sefer Erol abiyi aradım ulaşamadım.

huseyinyilmaz' Alıntı:
yani toplam masraf boya harici ruhsat nushası mı olacak sanırım 40 tl?
Hüseyin bey şimdi benim takip işlerine bakan arkadaşı aradım. toplam 150tl bir masrafı varmış.

boya tercihi gerçekten on numara. Kaportacınız kim yarın sanayide işim var. Bi görmek isterim. Düğünüm yaklaştı. Düğün işlerini hallettikten sonra bende bir defender almak istiyorum çünkü

alanya3365' Alıntı:
Taner bey bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Link tam olarak kullanamadım
Bu gün iki sefer Erol abiyi aradım ulaşamadım.

Bonatti Gray olabilir diye düşünüyorum... Çünkü o yıl başka bir gri kullanmamış Land Rover.... . ki google görsellerden land rover bonatti gray diye sorgulama yaptığınızda ilk sırada Defender Tomb Rider Versiyon çıkıyor... Ki erol abinin arabası da özel üretim 2001 Tomb Rider....
Size renk ile ilgili tüm değerleri aşağıda veriyorum...

Land Rover kodu
LAL Bonatti Grey Met 2ct 00- LRC.659
AKZO Kodu ROV659

Renk Haritası
Q811P 452.7
Q673 473.4
Q766 499.7
Q811M 551.6
Q160 638.8
Q140 741.1
Q065 962.5

Dökümantasyonu
Döküman Sayfa No Swatch IssueDate
ColorMap 357F1
ColorScalaVariants 2596
ColorScalaCar Color 21
ColScalCarUpd 01/068
ColorScala Pro 011.01 1 DEC-07
Colormap FD 422.357F1 5
ColorScala Pro2 011.01 1 JAN-11

serci07' Alıntı:
boya tercihi gerçekten on numara. Kaportacınız kim yarın sanayide işim var. Bi görmek isterim. Düğünüm yaklaştı. Düğün işlerini hallettikten sonra bende bir defender almak istiyorum çünkü
Kaportacı Dereli Ali usta. Boyacı İhsan Usta.

Taner bey çok teşekkür ederim. şimdi sanayiye gidiyorum. İnşallah renk işini bu gün çözeriz

Taner beyin yardımıyla bugün araç boyandı. ama akşam olduğu için resimlerde boya koyu gibi çıktı.
taner bey çok teşekkürler.

IMG_0736.jpg

IMG_0737.jpg

IMG_0740.jpg

Boyacı Üstadımız İhsan Ustayada çok teşekkür ederiz. Gerçekten yakından ilgilendi ve takip etti aracın başından sonuna kadar.

Şimdi sırada bu ön panjuru bulmak kaldı. Bugün Kayaları, Bayram beyi aradım. Bu panjurdan elinde olmadığını, siparişle burda yaptırdığnı söyledi.
Pazartesi başka yerleri araştırıcam. sizce bu jantlar yakışmışmı ve bu araca nasıl bir ön tampon takmam gerekir.

big_19118391jhy.jpg

big_19118391t3i.jpg

Panjurdan ve far çerçevelerinden banada lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR