Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alanya3365 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,404

Etiketler
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

Orjinal kliması mı takacagınız yoksa uyarlayacakmısınız. eğer uyarlama yapılacak sa ne kliması yol göstermek adına öğrenebilirmiyizz

ONTURK' Alıntı:
Orjinal kliması mı takacagınız yoksa uyarlayacakmısınız. eğer uyarlama yapılacak sa ne kliması yol göstermek adına öğrenebilirmiyizz
Orjinal kliması takılacak.

benim dediğim renk aşağı yukarı şu renk....... ama aynı değil

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30602.2100

selamlar

ONTURK' Alıntı:
Bende düşünüyorum fiyat konusunda bilgi verirmisiniz orjinal klimanın maliyeti nedir?
klima önceden elimde vardı önceki aracımın üsünde yani aracı satarken söktüm. şimdi buna takıcam. bu sebeble fiyatını bilmiyorum

Arkadaşlar bugün Aracın son zımparası atılıyor. Yarın sabahleyin silikonları çekilecek. Sonra kapı içlerine putur atılacak.
Yarın akşam boya'ya hazır olur.

Hayırlı olsun, aracınız çok diri duruyor,
gri tonları güzel olur diye düşünüyorum, oylamaya açarsanız fena olmaz..
<saygılar..

aracın rengini değiştirirken ruhsat işlemleri için nasıl bir yol izleyeceksiniz acaba?

huseyinyilmaz' Alıntı:
aracın rengini değiştirirken ruhsat işlemleri için nasıl bir yol izleyeceksiniz acaba?
Boyacı'dan fatura alıp tüvde kontrol ettirip ruhsatın bir nushası değişiyor.

GUZEL BIR MAKINENIN ORTAY CIKCAGI KESIN bitmiş halını merekla beklıyorum kolay gelsın

Bu Aracın rengini çok beğeniyorum. Bu renk yapacağım.
Ama rengin kodunu bulamadık. Bilenlerin yardımcı olmasını istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

big_19118391t3i.jpg

big_191183915o9.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR