Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan johnplayer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,217
Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

Arkadaslar
belki konu dışına çıkacak ama yaklaşan ve ülkemizin başına bela olacak olan "bir sonraki savaş, su için olacak" cümlesini hatırlatmak isterim. Yakıtsız çok ama çok sıkıntı çekeriz ama "su" olmayınca, düşünmesi bile dehşet verici ve bizim Güneydoğu sorununu da açıklıyor. Petrol (PARA) için bunlar olduktan sonra... Can pazarında kimbilir neler olur.. Neyse, Vergiye devam ;-)

Etiketler

Nihat Sırdar dinleyenler olarak sabahları ve akşamları, dünyanın akaryakıta en fazla vergi ödeyenler olarak bu durumu hep birlikte KUTLUYORUZ :smiley:

elden geldiğince benzer forumlar ve başlıklar içinde hep yazdım durdum....
hakverenler de oldu söylemek istediğim şeyi anlamayan cahillerde......

devlet milletinin sırtına kene olmuş kırım kongo misali çekip koparsan terorist olursun vatan haini ilan edilirsin....
yaşarsın direnmeye çalışırsın kanını emer her gören bu halin ne hastamısın yoksa der.........

bizim halk olarak yaşam tarzımız bu çağdaş marabayız .....

işgücü en genç nufus en verimli topraklar en bol su.... daha daha daha............
bu ülkede neler yapılmaz ....

sene 1999 evet arkadaşlar lpgnin birim fiyatı 11.7krş yani, yani 1tl nin 8de biri....
birdepo otogaz enfazla 10 tl alırdı oda 80lt lik dev depolar vardı insanlar heryerde otogaz istasyonu bulamıyordu ve bizim otogaz istasyonumuz vardı araçları sallaya sallaya doldururduk hiç boşluk kalmasın aman kardeş bas iyice dolsun kelimeleri vardı müşterilerin ....

şimdi burda yazamayacağım ağız dolusu küfürler var......
pompacıların bizlerin suçu deil ama istasyona hergelen bela okuyo ve bu şartlarda çalışıyoruz bu işin bereketi olurmu hiç????
sene 99 dan bugüne 20 kat zam yemiş varın iz hesap edin bu devlet politikası deil vatan hainliğinden başka bişeydeildir...
saygılar...

Belediyelerdeki hakkıyla yapılmadığı için defalarca yapılan işler, yoldan 50 cm yukarıdaki işyerleri ve evlerin 3 sene içinde yol seviyesine gelmesi,yoldan traşlanan asfaltın başka yerlere peşkeş çekilmesi , temizlik şirketi personellerinin devlet dairelerinde memurluk yapması, işini bilenin gemisini yüzdürmesi, yurdumuzun yollarında yürüyen aracın muayenesinin elin almanının yapması,yukarıda yazıldığı gibi eşek sırtında gelen yakıtın yurda girmesi, gemilerden ucuz olan yakıtın taaaa başkentte satılması, madeni yağın yakıt olarak kullanılmasaı,plan program vs. olmadan yerel yönetimlerin hatta devletin yönetilmesi.......................

Sayfalarca yazabilirim bunlar gibi örnekleri.
Açılan kara deliği kapatmak için vurun abalıya misali nereden alsam , nereyi satsam, nasıl çevreme fayda sağlasam kafa yapısını söküp atmadığımız sürece aydınlık yarınımız yok.

Siyasi görüşlerin ortak noktası vatan sevgisi paydasında buluşup,
vatana sahip çıkılmadığı takdirde yarını görmüyorum.Bu konudaki son sözüm budur.

Başkentimiz ankaranın çıkışında yollarda tabelalar olur "10 numara yağ" bulunur diye
bu yağı kullanan motorun ne hale geleceğini ve bu motordan çıkan atığın çevreye zararını görmez mi çevre bakanı

akaryakıt şirketleri bir günde düğmeye basılmış gibi "SENKRONİZE" zam yaparken bu ülkedeki rekabet kurumu ne yapar ?
neden hep akaryakıt ya da lpg satılabilecek ennnnn yüksek fiyattan satılır ?

birileri işini savsaklıyor ama hesap bize kesiliyor

çalışın alkışlayalım ama çalışmadığınızda kardeşim çalışmıyorsunuz zarar görüyoruz diye feryat ettiğimizde bizi ciddiye alın

Hatırıma güzel bir divan şiiri geldi konuyu güzelce anlatıyor.

TERKİB -İ BEND

...
Pek rengine aldanma felek eski felektir
Zira feleğin meşreb-i nasazı dönektir

Ya bister-i kemhada ya viranede can ver
Çün bay u geda hake beraber girecektir

Allah'a sığın şahs-i halimin gazabından
Zira yumuşak huylu atın çiftesi pektir

Yaktı nice canlar o nezaketle tebessüm
Şirin dahi kasdetmesi cana gülerektir

Bed-asla necabet mi verir hiç üniforma
Zerduz palan ursan eşşek yine eşşektir

Bed-maye olan anlaşılır meclis-i meyde
İşret güher-i ademi temyize mihenktir

Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir
Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

Nadanlar eder sohbet-i nadanla telezzüz
Divanelerin hemdemi divane gerektir

Afv ile mübeşşir midir eshab-ı meratib
Kanun-i ceza acize mi has demektir

Milyonla çalan mesned-i izzete serefraz
Birkaç kuruşu mürtekibin cay-i kürektir

...

Ziya Paşa

yaşar hoca sizede yağ ve cevre konusunda katılıyorum.

freegraf' Alıntı:
yaşar hoca sizede yağ ve cevre konusunda katılıyorum.

Muz cumhuriyetlerinde bile öyle bir tabela koyup satanı, alıp aracına koyup kullananı anasından doğduğuna pişman ederler. Çevre bakanı çevreci bir mantıkla değil de DSİ'ci mantığıyla (bilse yapmazdı diye düşünüyorum) çalışınca çevreyi korumak da Allah'a havale ediliyor. Çevre dernekleri konusuna pek girmek istemiyorum. Şimdi cıngar çıkacak konularda yazıp da ortalığı karıştırıp sonra da millete laf yetiştirecek vaktim yok.....

Sanayide tüm yıl biriktirilip kışın yakılan atık motor yağları sorununda da birilerinin iki kelam etmesini beklerdim ama sanırım günün sazanı olarak iş yine bana düştü

Bu gün bir tv kanalında izledim,benzin zamlarını protesto etmek için şirinevler de trafiği 1 dakikalığına kesip korna çalmaları istenen pankart açılmış ve trafikte olan herkes de saygı gösterip hatta kornalarına bastılar.Gerçi siyasi parrti destekliydi ama,
Haber kanalına çıktığına göre ses getiren bir eylem.
Fena fikir değil.

Müjdeeeee.:smiley:))

EPDK zamlara karşı önlem almış(!) ve benzinde 2 kuruşluk indirime gidilmiş . 2 kuruşluk değeri olan bu önlemle heralde epdk kendi varlıını göstermeye çalışıyor. ha birde akaryakıt şirketlerinin promosyon vermesi yasaklanacakmış. Gülüyorum kusura bakmayın . Ağlanacak halimize gülüyorum yahuu bu milleti koyun yerine koymaktan ne zaman vaz geçecekler . bu başlıkta bir arkadaşın fıkrası vardı o aklıma geliyor.

evet arkadaşlar protesto işe yaradı galiba çünkü motorinede zam geldi . bilmiyorumda bence hiç ses çıkarmasakmı. çünkü ters tepki yapıyor galiba .

bekirgümüş' Alıntı:
evet arkadaşlar protesto işe yaradı galiba çünkü motorinede zam geldi . bilmiyorumda bence hiç ses çıkarmasakmı. çünkü ters tepki yapıyor galiba .

bekirgümüş' Alıntı:
15 gündür aracımı kullanmıyordum artık kullanıyorum bari devlet vergi kazansında zam yapmasın bari.

Şaka makada, trafik Ankarada bayağı rahatladı :smiley: ;) :D 8)
Keçiörene giderken akşam saatin,de aynı İstanbul köprüsü gibi adım adım 10 dakikalık yolu 30, 35 dakikada zor alıyorduk ::smiley: ::smiley: ::smiley:
Trafiğin rahatlama nedeni olarak bu zamların sebep olması hiç aklıma gelmemişti :eek: :eek: :eek:
Mazallah petrol fiyatları düşse varya trafik sorununu siz düşünün ;D ;D ;D

reha' Alıntı:
Dostlar
Malum, konumuz "zamlar" .

Reha abi, konuya hangi yönden bakarsak haklı gözüküyor gibiyiz nedersin ???

Ben tır şoförüyüm 2006 fransada başımdan geçen bir olayı anlatayım,pazar günü parkta idik 3 türk firması,yanımıza 2,3 kişi geldi yanlarında türkçe tercümanla birlikte,yarın bizim hükümeti protesto günümüz kamyonlar ve tırlar yola çıkmayacaklar mazota yapılan zamları haksız buldukları için bu gibi yöntemleri varmış,sizlerinda yola çıkmasını istemiyoruz dediler arkadaşımız bu sizin sorunuz bizi neden ilgilendiriyor dedi,cevap şu oldu bugün bize gelen yarın sizinde başınıza gelebilir bizler emekçi toplumuz bizler eziliyoruz zor şarlar altında çalışıyoruz yani kendi şartlarını kendilerine göre ağır olduğunu ifade etmeye çalıştılar,park çıkışına sağlı ve sollu iki tır park ettiler,aralarından sadece ufak araçlar geçebilecek mesafe bıraktılar,yani bizleride bırakmadılar ertesi gün bizlere yemek içecek ve sigara getirdiler,ve akşam çıkışımıza izin veridi..şimdi bu olay bana göre birlikteliğin bir olmanın nasıl kuvvet getirdiğinin bir yaşanmış örneğidir,o gün tüm fransa boykota katıldı otobandan değil kamyon bir kamyonet bile geçmedi,ve haberlerde yapılan zamın geri alındığı bilgisi geldi...bir gün ülkemizde olmazmı bu yapılamazmı

Milli birlik beraberlik bilincini kaybetmemiş toplumlarda dediğiniz gibi medenice hareketler bunlar.Ancak protrestocu yumurtaları pişirip yesinler zihinleri açılsın denilen, öğrencileri okuldan atmakla tehdit edildiği toplumumuzda ne olur bilemem. Zaten genç kardeşlerimizde mezun olduklarında kervana katılacaklar.Yaşam derdine düşüp arkasına bakamayacak.Yadabenim gibi korkacak yazmak istediklerini yazamayacak.

kişisel protestomu yapıp 2 land cruiserimide sattım..

kimin umurunda tabi oda tartışılır :D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR