buralpdi' Alıntı:Salih bey ayrı bir konuda el frezesini detaylı anlatırım onun içinde pah kırmada zaten anlatılır, mdf lam kesen yatar dairelerde ikinci bir bıçak daha vardır ilk bıçak çizer ikincisi ve daha büyük olanı keser, çizmenin faydası kesimden doğan kırıkları önlemektir.
Sayın Bulnes geç cevap verdiğim için kusura bakmayınbulnes' Alıntı:Merhaba,
Ben bir şey sormak istiyorum.
Daire testereyi hem serbest olarak hem de tezgah altına bağlayıp yatar testere olarak kullanıyorum. Ve ne yaparsam yapayım mdflam keserken bir tarafının kaplamasını patlatıyor.
Araştırmalar sonucunda genelde hep sonuç çizerli yatar testereye çıkıyor.
İyi tamam da illa çizerli olmasımı lazım muhakkak bunun bir şekilde halledilebilecek bir çözümü vardır diye düşünüyorum.
Veya patlayan kenarları nasıl düzeltir veya kaplayabiliriz.
Birde ham mdf yani kaplamasız mdf alsam bunu güzel ve ekonomik olarak nasıl ve ne ile boyayabilirim.
Bunu ne için soruyorum hazır böyle elim değmişken evin ihtiyaçlarınıda karşılayayım dedim ve bu işten keyif almaya başladım açıkcası
ŞAFAK 18' Alıntı:Levent bey; fagul'ün sorusuna verdiğiniz cevabı bende merak ettim, benimde böle bir bilgiye ihtiyacım var, mümkünse verdiğiniz bilgileri paylaşa bilirmiyiz.
Saygılar.....
bulnes' Alıntı:Merhaba,
Ben bir şey sormak istiyorum.
Daire testereyi hem serbest olarak hem de tezgah altına bağlayıp yatar testere olarak kullanıyorum. Ve ne yaparsam yapayım mdflam keserken bir tarafının kaplamasını patlatıyor.
Araştırmalar sonucunda genelde hep sonuç çizerli yatar testereye çıkıyor.
İyi tamam da illa çizerli olmasımı lazım muhakkak bunun bir şekilde halledilebilecek bir çözümü vardır diye düşünüyorum.
Veya patlayan kenarları nasıl düzeltir veya kaplayabiliriz.
Birde ham mdf yani kaplamasız mdf alsam bunu güzel ve ekonomik olarak nasıl ve ne ile boyayabilirim.
Bunu ne için soruyorum hazır böyle elim değmişken evin ihtiyaçlarınıda karşılayayım dedim ve bu işten keyif almaya başladım açıkcası