KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yusuf bey ,
ben henüz planya alamadım ama ben koçtaşta gördüğüm 70 tl olan planyadan almayı düşünüyordum.şimdi siz benim aklıma düşürdünüz acaba biraz daha ödeyip blackd. marka planyayımı alsam. videonuzu bekliyorum
yusuf bey ,
ben henüz planya alamadım ama ben koçtaşta gördüğüm 70 tl olan planyadan almayı düşünüyordum.şimdi siz benim aklıma düşürdünüz acaba biraz daha ödeyip blackd. marka planyayımı alsam. videonuzu bekliyorum
arkadaşlar 70tl planyada işinizi görür fakat alet alırken bir defa para verin ömür boyu kullanın derim,
''alet çalışır el öğünür'',''ucuz etin yahnisi bu kadar olur'' atasözlerinide hatırlatırım
Özgür kardeş merhaba şu aralar herkes kendi karavanını yaza hazırlıyor kıran kırana bir çalışma var arkadaşları benim karavanım... bölümünden takip edebilirsiniz,kalın sağlıakla.
Özgür kardeşim bu aralar karavanımı yaptığım için yoğunum, işten gelip yemek yedikten sonra 22,30-23'e kadar karavanla uğraşıyorum,
fakat bu sorularınıza cevap vermeyeceğim anlamına gelmez, sorularınız olursa bilgilendiririz geçte olsa cevaplarım merak etmeyin
sevgiler
Özgür kardeşim bu aralar karavanımı yaptığım için yoğunum, işten gelip yemek yedikten sonra 22,30-23'e kadar karavanla uğraşıyorum,
fakat bu sorularınıza cevap vermeyeceğim anlamına gelmez, sorularınız olursa bilgilendiririz geçte olsa cevaplarım merak etmeyin
sevgiler
Hocam selamlar
bir soru soracağım müsadenizle
şimdi bahçenin önüne bambu çiti yapmamızı önerdiler hani nasıl desem bahçe ile taş yolu ayırmak için bir nevi bunu nasıl yapabiliriz veya onun yerine başka bir şey uygulayabilirmiyiz öneriniz varmı
Hocam selamlar
bir soru soracağım müsadenizle
şimdi bahçenin önüne bambu çiti yapmamızı önerdiler hani nasıl desem bahçe ile taş yolu ayırmak için bir nevi bunu nasıl yapabiliriz veya onun yerine başka bir şey uygulayabilirmiyiz öneriniz varmı
bambu çit yapmak kolay fakat çok da uğraştırıcı, elinizdeki bambuları ne kadar yüksek çit yapmak isterseniz o boyda keserek, yan yana bağlayarak çitinizi oluşturabilirsiniz, yan yana bağlamayıp farklı şekillerde deneyebilirsiniz bu sizin yaratıcılığınıza bağlı,
öneride bulunmak zor bu biraz tarz ve zevk meselesi, elinizde bol ve kolay bulabileceğiniz her türlü malzemeden çit yapabilirsiniz
bir sorun var ve bu gerçekten sıkıntı yaratıyor. malzem bulamıyorum çiçek yok (istenilen) fuarı beklemem gerekiyormuş. babmu yu bile nerede bulabilirim onu bilemiyorum. bir yerde hazır buldum. 20*120 cm. hazır ama istediğim gibi değildiler. boyuna dizilmişkamışlardı sadece. Benim istediğim dikey kamışlara yatay bir şekilde sarılsınlar anlatabildimmi
bir sorun var ve bu gerçekten sıkıntı yaratıyor. malzem bulamıyorum çiçek yok (istenilen) fuarı beklemem gerekiyormuş. babmu yu bile nerede bulabilirim onu bilemiyorum. bir yerde hazır buldum. 20*120 cm. hazır ama istediğim gibi değildiler. boyuna dizilmişkamışlardı sadece. Benim istediğim dikey kamışlara yatay bir şekilde sarılsınlar anlatabildimmi
aramıza hoşgeldiniz, umarım hayellerinize en kısa zamanda kavuşursunuz, aşşağıdaki başlıkta kendinizi tanıtırsanız çok seviniriz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41777.0