Ahşap ile İlgili Teknikler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 576
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,431

Etiketler
Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler

yusuf bey ,
ben henüz planya alamadım ama ben koçtaşta gördüğüm 70 tl olan planyadan almayı düşünüyordum.şimdi siz benim aklıma düşürdünüz acaba biraz daha ödeyip blackd. marka planyayımı alsam. videonuzu bekliyorum

şeymasonay' Alıntı:
yusuf bey ,
ben henüz planya alamadım ama ben koçtaşta gördüğüm 70 tl olan planyadan almayı düşünüyordum.şimdi siz benim aklıma düşürdünüz acaba biraz daha ödeyip blackd. marka planyayımı alsam. videonuzu bekliyorum

arkadaşlar 70tl planyada işinizi görür fakat alet alırken bir defa para verin ömür boyu kullanın derim,
''alet çalışır el öğünür'',''ucuz etin yahnisi bu kadar olur'' atasözlerinide hatırlatırım :smiley:

selam levent abi,
doğru söylüyorsun ucuz etin suyu yavan olur. fakat bu aleti kullanma sıklığım çok düşük olacak.beni düşündüren de bu zaten

buralpdi' Alıntı:
marangozluk damarlarında gezinmeye başladı, iflah olmazsın sen artık, zehiri aldın ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D Karnıma ağrılar girdi en kısa zamanda yanına gidip yusufun gizli çekimini yapacağım ;D ;D ;D

sayın levent abi
bu bölümde sizleri artık hiç göremiyorum diğer arkadaşlarıda ..
sanırım bu ara yoğunsunuz saygılar iyi akşamlar

şeymasonay' Alıntı:
sayın levent abi
bu bölümde sizleri artık hiç göremiyorum diğer arkadaşlarıda ..
sanırım bu ara yoğunsunuz saygılar iyi akşamlar

Özgür kardeşim bu aralar karavanımı yaptığım için yoğunum, işten gelip yemek yedikten sonra 22,30-23'e kadar karavanla uğraşıyorum,
fakat bu sorularınıza cevap vermeyeceğim anlamına gelmez, sorularınız olursa bilgilendiririz geçte olsa cevaplarım merak etmeyin :smiley:
sevgiler

buralpdi' Alıntı:
Özgür kardeşim bu aralar karavanımı yaptığım için yoğunum, işten gelip yemek yedikten sonra 22,30-23'e kadar karavanla uğraşıyorum,
fakat bu sorularınıza cevap vermeyeceğim anlamına gelmez, sorularınız olursa bilgilendiririz geçte olsa cevaplarım merak etmeyin :smiley:
sevgiler

Hocam selamlar
bir soru soracağım müsadenizle
şimdi bahçenin önüne bambu çiti yapmamızı önerdiler hani nasıl desem bahçe ile taş yolu ayırmak için bir nevi bunu nasıl yapabiliriz veya onun yerine başka bir şey uygulayabilirmiyiz öneriniz varmı

pesehodka' Alıntı:
Hocam selamlar
bir soru soracağım müsadenizle
şimdi bahçenin önüne bambu çiti yapmamızı önerdiler hani nasıl desem bahçe ile taş yolu ayırmak için bir nevi bunu nasıl yapabiliriz veya onun yerine başka bir şey uygulayabilirmiyiz öneriniz varmı

bambu çit yapmak kolay fakat çok da uğraştırıcı, elinizdeki bambuları ne kadar yüksek çit yapmak isterseniz o boyda keserek, yan yana bağlayarak çitinizi oluşturabilirsiniz, yan yana bağlamayıp farklı şekillerde deneyebilirsiniz bu sizin yaratıcılığınıza bağlı,
öneride bulunmak zor bu biraz tarz ve zevk meselesi, elinizde bol ve kolay bulabileceğiniz her türlü malzemeden çit yapabilirsiniz

bir sorun var ve bu gerçekten sıkıntı yaratıyor. malzem bulamıyorum çiçek yok (istenilen) fuarı beklemem gerekiyormuş. babmu yu bile nerede bulabilirim onu bilemiyorum. bir yerde hazır buldum. 20*120 cm. hazır ama istediğim gibi değildiler. boyuna dizilmişkamışlardı sadece. Benim istediğim dikey kamışlara yatay bir şekilde sarılsınlar anlatabildimmi

pesehodka' Alıntı:
bir sorun var ve bu gerçekten sıkıntı yaratıyor. malzem bulamıyorum çiçek yok (istenilen) fuarı beklemem gerekiyormuş. babmu yu bile nerede bulabilirim onu bilemiyorum. bir yerde hazır buldum. 20*120 cm. hazır ama istediğim gibi değildiler. boyuna dizilmişkamışlardı sadece. Benim istediğim dikey kamışlara yatay bir şekilde sarılsınlar anlatabildimmi

zaten yapmak istediğiniz işte öncelikle malzemeyi bulmanız gerekiyor veya çevrenizde bulabildiğiniz malzemelerle bir şeyler yapmaya çalışın :smiley:

merhaba herkese.ben gezinirken buldum burayı çok hoşuma gitti.bende 2 yıl sonra bir karavan sahibi olmayı planlıyorum.

mkarafk' Alıntı:
merhaba herkese.ben gezinirken buldum burayı çok hoşuma gitti.bende 2 yıl sonra bir karavan sahibi olmayı planlıyorum.

aramıza hoşgeldiniz, umarım hayellerinize en kısa zamanda kavuşursunuz, aşşağıdaki başlıkta kendinizi tanıtırsanız çok seviniriz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41777.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR