Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş Önceki mesajlarımda alkantara kumaş önermiştim daha doğrusu ismini hatırlayamamıştım siz söylemiştiniz ama fikir değişip deri kaplatmışsınız sanırım buda gayet şık olmuş
Ellerinize sağlık. Kaliteli işçilik sonucu görüntü gayet güzel olmuş.
Fakat ilk aklıma gelenler güneşte oluşabilecek problemler. Sıcak soğuk farklarında ahşabın çalışması, montaj yerlerinin ayrılması gibi sorunlar oluşabilmesi, vb. sıkıntılar.
Bunlara karşı tedbir olarak yaptıklarınız nelerdir acaba?
Aracınız çok guzel oluyor yaratıcılık guzel ve gurur verici bir eser oluyor umarım defenderın üzerinde de
Yeni fotoları görürüz heyecanla beklemekteyiz
ilginiz için teşekkür ederim arca çok vakit harcayamadım şuan iki arkaadşım için torpido imal ediyorum torpidonun bazı bölümleride geliştirildi aracımın dışı bitti gibi bir resim ekleyeceğim bir farklı projemi daha sizinle paylaşacağım bu projede termal kamara destekli otomatik 5 eksende hareket kabiliyeti olan avcı tareti diyebiliriz mekanizma torpidoya entegra yada harici bir ıpad tarafından izlenerek joistik marifeti ile kullanılacaktır tabi bu makanizmayı daglarda katliam yapmak için değil istenildiginde tüfeğinizi baglamayıp kamerasını kullanarak kayıt vs yapılabılır eskizleride paylasacagım herkese iyi eğlenceler.