Ahşap Defender Torpido Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan merolzö Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,136

Etiketler
Ynt: Ahşap Defender Torpido Yapımı

arkadaşlar güzel temmennilerinizden dolayı hepinize teşşekkür ederim
km saati konusunda satin orjinalini çalıştırmak tansan içine defenderin eski kadranlarını yerleştirmeyi uygun görduk ıkı adet saat var suan bırı bahsettıgım uygulasmaya gırdı ıcı değişiyor ınsallah bakalım sonucu beklıyoruz

merhabalar yaptıklarınız gerçekten çok hoş ancak benim sorum başka bi konuyla ilgili.aracın arka stoplarını nerden aldınız ve modeli ne acaba? ve ön farların içinde mercek var yanlarında da led var bu uygulamayı sizmi yaptınız yoksa hazır olarak mı aldınız ?

merolzö' Alıntı:
arkadaşlar güzel temmennilerinizden dolayı hepinize teşşekkür ederim
km saati konusunda satin orjinalini çalıştırmak tansan içine defenderin eski kadranlarını yerleştirmeyi uygun görduk ıkı adet saat var suan bırı bahsettıgım uygulasmaya gırdı ıcı değişiyor ınsallah bakalım sonucu beklıyoruz

peki ya hararet ve yakıt ibresi?
sanki onlar çalışıyor gibi geldi

BBOYTED' Alıntı:
sizin konunuzu okumuştun Göktuğ bey baya bir sorun yaşamıştınız.

sorun yaşadığım söylenemez çünkü takmayı denemedim bile hala:smiley:

murat bey merhaba far ve stopları biz yaptık farların dısı yeni ford cargo içi cl 55 dışındakı ledler sogutuculu power led bir kasnağın içine dizili stoplarda yine soğutuculu smd veya ledler ışık vermiyor deneyecekseniz bunları dikkate alın

yakıt ve hararet takılı degıl oyle saat kalmıs,
spacerlar için aramıştım sizi 6 önce siz bir bakıp bana dönecektiniz:smiley: ne durumda spacerlar 30mm galiba ilanı güncellemişsiniz duruyormu durumlarıyla ilgili sorun varmı

merolzö' Alıntı:
yakıt ve hararet takılı degıl oyle saat kalmıs,
spacerlar için aramıştım sizi 6 önce siz bir bakıp bana dönecektiniz:smiley: ne durumda spacerlar 30mm galiba ilanı güncellemişsiniz duruyormu durumlarıyla ilgili sorun varmı
ha siz miydiniz arayan:smiley:
haftasonu yazlıktaydım fırsatım olmadı

bugün yarın 1 2 doktor randevum var imkan olursa bugün, olmazsa en geç yarı dönerim size

problem ypk goktu bey

bboyted arkadasım ahsap çok geniş bir başlık dayanınıklılıkta neye istinaden dayanınıklılık oldugu önemli buradaki kullanım amacına uygun bir malzeme bu yani tam kestirmek zor ama 10 sene sıkıntı olacağını düşünmüyorum

merolzö' Alıntı:
problem ypk goktu bey

bboyted arkadasım ahsap çok geniş bir başlık dayanınıklılıkta neye istinaden dayanınıklılık oldugu önemli buradaki kullanım amacına uygun bir malzeme bu yani tam kestirmek zor ama 10 sene sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Metal mağzeme bilgim var ama ahşap bilgim zayıf farklı bir dal yani çeşitli ağaçlar bunların ömürleri farklı hepsi. Su görmediği sürece sıkıntı yok galiba biz bunu araç içerisinde kullanacağımız için tek zararlı etken güneş. Güneş ağaca zarar vermez ama yapmış olduğunuz dış kaplaması vernik,astar,boya,deri veya plastik kaplama vs bunlar nekadar gider veya bir deformasyon sonrasında herhangi bir marangoz bunu lokal olarak restore edebilirmi. Teşekkürler

bu malzeme su kontrası sudan yada gunes işigindan etkilenmez kullandığımız deride dayanıklı bir malzeme olurda torpidoda sorun çıkarsa tamiri oldukça sıkıntılı olur onun için sorun çıkarmayacak şekilde yapıldı

farların , siyalların ve stop lambaların yapımını mümkünse resimli olarak anlatırmısın

sinyallerin resimleri şuan bendede yok telefonla birlikte gitti farla burada yaınlamıştım ama başlığı bulamadım
http://www.lrforum.com/forum/index.php?app=gallery&image=40575
surada var bakabılırsınız

yapımıda ford cargo farı öncamı ısıyla çıkardık kasayı far yuvasından ayırdık panç la yuvayı içıne zenon girecek şekılde oyduk yapıstırdık ledler ıcın kasnak ve sogutucu yapıldı onun etrafına ahsap kasna cerceve yaptık boyadık dayson la yapıstırdık özetle bu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR