Ynt: Ahşap Defender Torpido Yapımı
öncelikle herkese merhba torpido bitti araçta bitti sayılır torpidonun son halini ekliyorum
şuan trabzondan bir arkadasımıza bir adet yapıyorum abartmak gibi olmasın fakat cok mesakktli bir iş ve birdahada yapmayı dusunmuyorum
eger yaptırmayı dusunen arkadaslar var ıse su sekılde detayları sıralayayım
km saatı gogustekı tum tuslar( bunlar degıl ama yapılacak olan orjınal land olacak ) menfezler cam menfezlerı cakmamlık derı doseme vs.. yanı ne gorunuyorsa busekılde montaj detayları cok basıt goguste ne varsa sılecek motoru ve teısat harıc sokup atıyorsunuz
torpıdonun askı elemanlarını kullanarak arasına sılıkonlu contasını koyup sıkıca vıdalayıp ıslemı tamam lıyorsunuz bır ıkıde kucuk kese detayı var bahsedecegım fıyat xtec navıgasyon dugmeoer km saatı ve dedeıgım gıbı tamamamı boya harıc onu sız aracınızın govde rengıne bouyuyorsunuz ben oyle tercıh edıyorum toplam 5,000tl pazarlık vs...gibi durumlara gırmemenızı rıca ediyorum
eğer kedisi yapmak isteyen arkadaslar olursa kesınlıkle çekınmeyın gelın olcuve detayları alabılırsınız yalnız 1 haftaya kadar gelmenız gerekır aksı halde torpıdoyu yerıne takacagım olcu almakta zorlanabılrıısnız ve problem olabılır oldukca detaylı yanları var takılmadan gormenız gerekır
herkese kolaylıklar.
birde dusundugum ıpad li versıyonu var torpidonun eger dusunen arkadaslar var ise detayları görüşebiliriz.
irtibat için mmrerol@gmail.com