06kalıpçı57
06kalıpçı57,
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz
guzel gezi olmuş
guzel gezi olmuş
whiteagle' Alıntı:ömer abi Nisan ile Ağustos ayı arasında kalkan balığı yumurta döker. Eylül - ekim gibi balık kıyıya daha çok yanaşır. O zaman kıyıdan 50 metre açıklarda avlanabilir. Ekim ayında kamplı olarak gidecem. zamanını burdan duyururum.
Hakan555' Alıntı:Cumartesi olsun tabiki. Çilingozu bilen varmı ? Yada bize katılıp onculuk yapacak orayı bilen bi arkadas ?İlhancım kastro yani akcam cok uzak. Çilingoz nasıldır butun gun bizi oyalarmı ?
Hakan555' Alıntı:Cumartesi olsun tabiki. Çilingozu bilen varmı ? Yada bize katılıp onculuk yapacak orayı bilen bi arkadas ?İlhancım kastro yani akcam cok uzak. Çilingoz nasıldır butun gun bizi oyalarmı ?
selimsani' Alıntı:Ben çok kamptan yana değilim, sonuçta eşler gelecekse kamp zor, gelmeyecekse imkansız ;D ;D Sabah erkenden buluşup gece geç saate kadar takılabiliriz, gezmek için de muhabbet için de bayağı zaman olur???
c.tesi ben de varım inşallah eşimle gelecegim.sizleri özledim yahu :-*selimsani' Alıntı:Ben çok kamptan yana değilim, sonuçta eşler gelecekse kamp zor, gelmeyecekse imkansız ;D ;D Sabah erkenden buluşup gece geç saate kadar takılabiliriz, gezmek için de muhabbet için de bayağı zaman olur???