AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,809

Etiketler
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

whiteagle' Alıntı:
ömer abi Nisan ile Ağustos ayı arasında kalkan balığı yumurta döker. Eylül - ekim gibi balık kıyıya daha çok yanaşır. O zaman kıyıdan 50 metre açıklarda avlanabilir. Ekim ayında kamplı olarak gidecem. zamanını burdan duyururum.

Kamplı yada günübirlik kısmetse ve bir mani çıkmazsa gelirim

Hakan555' Alıntı:
Cumartesi olsun tabiki. Çilingozu bilen varmı ? Yada bize katılıp onculuk yapacak orayı bilen bi arkadas ?İlhancım kastro yani akcam cok uzak. Çilingoz nasıldır butun gun bizi oyalarmı ?

Çilingoz güzel bir koy fazla büyük değil . Orman ve deniz arasında kumsal var. Küçük bir tatlı su denize doğru yağışlı havalarda dökülüyor. Yaz aylarında genelde kumlar tatlı suyun akışını engelliyor. Size yolu tarif edebilirim gps ve navigasyon ile rahatlıkla bulabilirsiniz.
Kampı çilingozda atarsınız. Çilingozdan kastroya doğru giden orman yolu yada ara orman yollarına girerek keyfini çıkartabilirsiniz.
Balıkçı arkadaşlar gece çilingozdaki tatlı su da sazan (kaldıysa) avlayabilirler denizle dere birleşmise kefal da olur.

Hakan555' Alıntı:
Cumartesi olsun tabiki. Çilingozu bilen varmı ? Yada bize katılıp onculuk yapacak orayı bilen bi arkadas ?İlhancım kastro yani akcam cok uzak. Çilingoz nasıldır butun gun bizi oyalarmı ?

Bizi en iyi Kıyı köy ( midye ) oyalar ;D
Cuma günü çıkıp pazar dönmeli kamp yada otel olursa muhteşem olur,
kefken kerpe karasu yeni mahalle de değerlendirilebilir,,,

Birde Ormanlı diye bir yer var sahili falan çok güzelmiş ben bilmiyorum orayı
sigarayı bırakma kampı düşünmüştüm ( yalan oldu ;D ) yer önerisi olarak gelmişti çok beğenmiştik İstanbula uzaklık 80 - 85 Km. imiş

Ben çok kamptan yana değilim, sonuçta eşler gelecekse kamp zor, gelmeyecekse imkansız ;D ;D Sabah erkenden buluşup gece geç saate kadar takılabiliriz, gezmek için de muhabbet için de bayağı zaman olur???

selimsani' Alıntı:
Ben çok kamptan yana değilim, sonuçta eşler gelecekse kamp zor, gelmeyecekse imkansız ;D ;D Sabah erkenden buluşup gece geç saate kadar takılabiliriz, gezmek için de muhabbet için de bayağı zaman olur???

Avrasya offroad gezi mangal ve KILIBIKLAR gurubu ;D

bu arada 1 numaralı kılıbık benim Avrasya orta doğu ve balkanlarda üzerime tanımam kabulde etmem, diğer yerlerden ben mesul değilim ;D ;D ;D ilgilenen arasında görüşsün :D :D :D :D :D :D
Bekarlara kötü örnek oluyoruz bu arada

selimsani' Alıntı:
c.tesi ben de varım inşallah eşimle gelecegim.sizleri özledim yahu :-*

selamlar çilingöz güzel bir yer bir gün yetmez iki az olur hayırlı geziler

Ugur' a tekrar teşekkürler yolladığı resimleri yüklüyorum

untitled (640x480).jpg

untitled1 (480x640).jpg

untitled2 (640x480).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri