eeewwweeeeeeeeeeeeeet ve bir arabada hızla uzaklaşıyorduuuuuu sağımızda kalan bir yokuşa tırmanıyordu ;D ;D ;D ;D
işin uzmanı bu olaydan 2 roman çıkarır filimi bile çekilir,,,,
acaba o çocuklar orada yarı çıplak dururken ağaçların arkasında başkası yada başkaları varmıydı ????????? ;D ;D ;D ;D
işin kötüsü benim cam kamerasında bu olayla ilgili hiç bir kayıt yok demek o an açmamışım tühh bea ???
her türlü şey aklıma geldi şimdi düşün dur
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz
http://youtu.be/J9TQlFX8TiU
bu videoda yapılmaması gereken bir hareket var Allah korumuş
arçların takıldığı yer de bu videoda
adaş sizde resim çekmiştiniz araziden çıktıysan yüklermisin ;D
Doğru ama makinayı araç dışna monte etmek lazım, ondada şarj kablosu problem olur
kabin içine dışardan ses gelmediği için saadece kabin içindeki sesleri kaydedicek zorlamadaki motor seslerini bende duymak isterim doğrusu ama müzik eklerim istersen ;D
http://youtu.be/SyfoS4Vivio
Bunu da bozuk yüklemiş isterseniz tekrar yüklerim ama saatler alıyor
bundan sonraki sesli ;D Selim istedi seslendirdim
ama kaç saattttte yüklenir bilmiyorum ???
Geziden geldiğim gece çekmiştim bu fotoyu,sizlerle paylaşmak istedim.Küçük bir dal parçası çamurla yapışmış Cabbarın dodiğinin üzerine öylece kalakalmış
apollo7474' Alıntı:
Geziden geldiğim gece çekmiştim bu fotoyu,sizlerle paylaşmak istedim.Küçük bir dal parçası çamurla yapışmış Cabbarın dodiğinin üzerine öylece kalakalmış
dalı anladıkta dodik üstü çamuru nerden buldun,,,
ordan bende geçtim lastikler bile ıslanmadı ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
orda takılan arabaları görünce şaka sandım ama şaka bir yana tuzak gibi bir yerdi bu mevsim,
İnşallah tek yada donanımsız dolaşanlar küçümseyip de oraya girmez. Bu arada resim çok güzel
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
dalı anladıkta dodik üstü çamuru nerden buldun,,,
ordan bende geçtim lastikler bile ıslanmadı ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
orda takılan arabaları görünce şaka sandım ama şaka bir yana tuzak gibi bir yerdi bu mevsim,
İnşallah tek yada donanımsız dolaşanlar küçümseyip de oraya girmez. Bu arada resim çok güzel
Omer abi defenderla adasın orda bi gece kalmıstı ya. Sabahta stabilize yola kadar yurumusler. Ama hepimize yeri ogretmek icin oraya goturdu bizi, bı daha kalırsa gider alırız [/td][/tr][/table]