Afyon Sandıklı Taşoluk Yaylası Keşif Gezisi (5 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan macit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,535
Ynt: Afyon Sandıklı Taşoluk Yaylası Keşif Gezisi (5 Aralık 2009)

fotoraflarla ilgili bu detaylı açıklamalarınızdan dolayı teşekkür ederim, böylece ilk dersimizide almış olduk. :smiley: şu anda toplamakta olduğum ve çok masraf çıkaran bir jeep cj5 im var. hesapların çok ötesinde masraf çıkardı, ve çıkarmaya devam ediyor. bu proje bittikten sonra sıra kesinlikle fotorafçılıkta. o zaman bilgilerinizden ve tecrubelerinizden yararlanacağım. tekrar teşekkürler, saygılar.

Etiketler

jeyon bey pc için harika bir masa üstü fotoğrafı olur.ve ben bunu kesinlikle masa üstünde kullanacam paylaşım için teşekkürler

macit' Alıntı:
Afyon Sandıklı Taşoluk yaylasına yaptığımız keşif gezisinden enstantaneler..

Merhaba ,
memleketim afyoda çok güzel geziler olmuş fotoğraflar çekilmiş :smiley: sizlere oralardan bi yer önereceğim umarım gidersiniz hatta size eşlik edip size rehberlik edebilirim yada rehberlik edecek yakınlarımı yönlendirebilirim :smiley: tokalı kanyon akçay deresi akdağ koca yalla kaçırmamalısınız :smiley:

Selam

şimdi afyon ikbal de bir sucuk ekmek olacaktı kı.

Afyon Sandıklı Susuz köyünde terkedilmiş bir ev.

DSC01320aküçüka.jpg

Arkadaşlar gezi paylaşımınız sırasında gördüğümüz fotoğraflarınız harika, ellerinize sağlık :smiley:

Daha görmediğimiz neler var kimbilir...

Hem forum düzenini korumak açısından hem de off-road bölümü haricindeki arkadaşlarımızla da paylaşabilmeniz için gezi fotoğraflarınız dışındakileri aşağıdaki linkte sergilemenizi öneririm ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=45.0

Selamlar...

Baştan fotoğraflarımı yüklüyorken "değiştir" "sil" bölümleri vardı şimdi yok.
Fotoğraflarımı niye değiştiremiyorum ya da silemiyorum acaba?
Fotoğraf ya da mesajlarımı silme ya da değşitirme seçeneğim var idi şimdi olmadığını gördüm.
Neden arkadaşlar?

cumartesi günü akdagdayız. buyurun sizide bekleriz. akdag gezisi daha cok ses getircek bundan eminim.cok güzel orası.

Harika fotoğraflar, keyifle izledim.
Paylaşımınız için teşekkür ediyor devamını bizlerden esirgememenizi diliyorum.

cumartesi akdağ gezisinin mükemmel olması için elimizden geleni yapıyoruz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44243.0

Bu linkte şu fotoğraf silme konusunu dile getirdim. Koyduğum fotoğrafları silemiyorum çünkü.
Her zaman silme hakkımın olması gerekir aksi takdirde uygulama çok yanlış demektir. Buradan cevap alamadığım için yerine yazdım.
Linkte bulabilirsiniz.

servet suzıkı' Alıntı:
cumartesi günü akdagdayız. buyurun sizide bekleriz. akdag gezisi daha cok ses getircek bundan eminim.cok güzel orası.
Bu akdağ keçiborlu üzerindeki akdağmı yoksa başka akdağ varmı?

Gerçekten güzel bir etkinlik olmuş Hele Fotolar harika gerçekten eline ve emeğine sağlık.

Güzel gezi güzel fotoğraflar özellikle jeyon arkadaşımıza fotoğraf bilgileri için teşekkür ederiz.

macit' Alıntı:
sandıklının akdağı keçiborludada varmı bilmiyorum

Evet doğrudur vardır. Sandıklıdan keçiborluya gelirken sağdaki dağ akdağ, sol tarafta tv kulesinin olduğu dağ var.

Zaten keçiborlu akdağda av sahalarımızdan biri olduğu için epeyce gittik öyle pek parkurluk bir yerde değildi.

Saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR