Afyon Sandıklı Taşoluk Yaylası Keşif Gezisi (5 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan macit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,364
Ynt: Afyon Sandıklı Taşoluk Yaylası Keşif Gezisi (5 Aralık 2009)

05 aralık taşoluk yaylası gezi fotoğraflarını çok beğendim akdağ gezisine ben de fotoğraflarımla katkıda bulunmak isterim görüşmek üzere

Etiketler

Amatörce yapılan bir off road gezisi profesyonelce yapılan bir fotoğraf gezisine dönüşmüş. Buradan bize ağızda tad bırakan çok leziz kareler çıkmış. Katkısı olan herkese teşekkür ederim.
Bugün yapmayı planladığınız etkinliğin de detaylı anlatımını şimdiden merakla bekliyorum...

Arkadaşlar yarın olacak geziye katılamayacağımızı bildireyim istedim. Sizlere güzel keyifli dakikalar...

Gelince burada yaşadıklarınızı anlatacağınız için güzel fotoğraflarınızla oradaymış gibi olacağım.

olsun fahri bey bir sonraki geziye katılırsınız. gezi bugündü yaptık. çok güzel bir gezi oldu. off road bölümleriyle birlikte fotoğrafları yavaş yavaş koyacağız. selamlar.

bu konuya baktım diyemicem baştan sona kadar okuyarak resimlerdeki tadı dokuyu hissederek gezdim diyorum emeği gecen herkezin eline sağlık bu arada frontera nın renk güzelmiş

servetteki bu cesaret ne hocam sasırdım arabasıyla harıkalar yasatıyor

taşoluktada güzel yerler varmış servet macit sal jeyon sizler yakışmış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR