Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,681
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)

Çok güzel fotoğraflar özledik ercovayı gitme zamanı geldi de geçiyobile ;)

Etiketler

daha çok var en güzellerin seçmeye çalışıyorum

IMG_1521.jpg

IMG_1546.jpg

IMG_1560.jpg

IMG_2145.jpg

IMG_2147.jpg

tek kelimeye 10 numara faaliyetti.... organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara içten teşekkürler ederim,çok eğlenceli,samimi ve renkliydi.

Ama ufak bişey eklemeden de yapamiycam.İzmit ve Sakarya bölgesi Offroad açısından; gerek doğa çeşitliliği ve yapısı,gerekse jeopolitik konumu ile önemli bir yere sahiptir.Bu organizasyona Samsun'dan,Zonguldak'tan,Fatsa'dan,Sinop'tan,Ankara'dan vs ciddi katılımlar gerçekleşti. Ama 30 km uzakta olan İzmit'ten sadece ve sadece 3-4 araba vardık.İzmit te çok ciddi sayıda offroad tutkunu mevcut ve bu tür organizasyonlar tanışmak kaynaşmak için büyük fırsat oluyor,ben kendi adıma gerçekten çok üzüldüm....

Her neyse ama gerçekten çok eğlendik herkes harikaydı seneye tekrarını dört gözle bekliyoruz.....

Çok eğlenceli olmuş anlaşılan, kıskandım :smiley:

Beyez Unimog da Ford Transit geni mi var ?
Kupa transit kupası mı yoksa sadece kapılar mı transitin?

incelediğim kadarıyla söylüyorum kupa ford oynamışlar önü unimog olmuş gerisi transit ama yürüyen unimog

IMG_0030.jpg

IMG_0033.jpg

IMG_0035.jpg

IMG_1381.jpg

Elinize, emeğinize sağlık. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Aranızda olamamak, bu kareleri gördükten sonra, daha da üzdü beni. Samoff oradaydı gerçi ama ben de arkadaşlarımla orada olmayı çok isterdim.

Umarım güzel Anadolu'muzun değişik kentlerinde bu tür organizasyonların devamı gelir.

güzel eglenmişsiniz.
sorun yaşayan arkadaşlara üzuldum.
geçmiş olsun dileklerimle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR