Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,682

Etiketler
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)

ilk defa yarıştığımız bu tür bir organizasyonda aranızda olmak çok güzeldi.oyun alanına pazar sabah ulaştık ayağımızın tozu ile parkuru gezdik.elimde yarışırken araç içine monte ettiğimiz kamera görüntüleri ve dışarıdan bir arkadaşımın çektiği yaklaşık 45 dk.'lık çamur geçiş görüntüleri mevcut. en kısa zaman da toparlayıp sizlerle paylaşacağım. 21-22 kasım da sinop'a tüm offroad severleri bekliyoruz. teşekkürler

altuncu57 telaştan siizn gibi dostlarla orda tanışamadığıma çok üzgünüm.
samsun,sivas,zoguldak ve diğer illerden gelen arkadaşların ayağına sağlık, hoş geldiniz sefa getirdiniz inşallah bizde sizlerin oralara gelip aynı etkinlikleri orada ve kamp ateşinde güzel sohbetler yapma umudu ile, saygılar
sinan aycan

altuncu kardeş sinop'u unuttum zannetme

Kdz. Ereğlili biri olarak Zonguldak Offroad kulübünü görmek hoşuma gitti .Fotoğraflar süper ellerinize sağlık.

işte zonguldak işte zoffroad

100_2496.jpg

100_2497.jpg

IMG_1411.jpg

IMG_1412.jpg

IMG_1497.jpg

Çok sıcak ve içten dileklerimle yazıyorum.
Bu güne kadar gördüğüm en güzel organizasyon. Gerek davetinizdeki samimiyetinizden ve gerekse resimlerdeki yaşanan o güzel atmosferden anladım ve gördüm. Yoğun işlerimden dolayı saygıdeğer davetinize gelemedim.bikere daha affedin. Ama şu nu belirteyim birdahaki düzenlenecek organizasyona katılmak için ben yalvaracağım.
Emeğinize,samimiyetliğinize ve en önemlisi dostluğunuza teşekkür ederim. Görüşmek dileği ile.Sağlıcakla kalın.
Serdar AĞDAŞ

çamur videosunu bekliyoruz sabırsızlıkla.5 kapı numaralı cj nin resimleri varsa ve paylaşırsanız gercekten sevinirim.

harika bir hafta sonu geçirdik emeği geçen herkeze çok teşekkürler çok eğlendik çamurlandık 5 kapı numaralı cj5 ile katıldık ve 3. olduk katılım çok güzeldi sıcak dostluklar kurduk herkeze tekrar çok teşekkürler bende elimdeki resimlerien yakın zamanda ekliyeceğim.

Barış kardeş seninle tanışamadık ama yarışını seyrettim, hatta videoya bile aldım.Tabi 5 numaranın sen olduğunu şimdi öğrendim o ayrı.

Abi valla tanışamadık.özellikle seninle tanısmayı cok istemiştim.bi dahaki sefere abi.videoda guzel ama 2.etapta olan video.jeepin burnunu kaldırmadm 2.etapta aracı kırmayalım diye ama ynede süper video abi.ikinci yarısımda ikinci kupamı almış oldum.hadi hayırlısı =)

jeeper' Alıntı:
Abi valla tanışamadık.özellikle seninle tanısmayı cok istemiştim.bi dahaki sefere abi.videoda guzel ama 2.etapta olan video.jeepin burnunu kaldırmadm 2.etapta aracı kırmayalım diye ama ynede süper video abi.ikinci yarısımda ikinci kupamı almış oldum.hadi hayırlısı =)

Tebrik ediyorum.İnşallah birdahaki sefere tanışırız.

konuralp_niva' Alıntı:
harika bir hafta sonu geçirdik emeği geçen herkeze çok teşekkürler çok eğlendik çamurlandık 5 kapı numaralı cj5 ile katıldık ve 3. olduk katılım çok güzeldi sıcak dostluklar kurduk herkeze tekrar çok teşekkürler bende elimdeki resimlerien yakın zamanda ekliyeceğim.

Konuralp kardeş bir dahaki sefere tanışacağız inşallah seni de tebrik ederim.

abi 3.olmamızda konuralpin (co pilotum) etkisi cok buyuktur.bana oyle bi gaz verdiki ben jeepe oyle gaz vermemişimdir.onada burdan tekrar tesekkr ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR