Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,569
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)

Bu yıl 23-24-25 Ekim 2009 tarihinde ilki düzenlenen 1.Sakarya Ercova Offroad Oyunları güzel anlara sahne oldu.Kamp alanına gelen ekipler havanında güzel olması sebebiyle güzel anlara imza attı.Pazar günü düzenlenen offroad oyunları ise kıran kırana bir mücadele içinde geçti.Hazırlanan çamur geçişi yarışmacılara zorlu seyircilere ise zevkli dakikalar yaşattı.Oyunların birinciliğini Sinop Ayancık'tan Aslan Kaporta Ana Sponsorluğunda Samsun Offroad Kulübü adına yarışan Yakup Aslan - Azmi Timur Gencali ekibi kazandı.İkinciliği ise Pamukova Enduro Kulüp adına yarışan İbrahim Kiraz-Mehmet Kiraz, üçüncülüğü ise SOSDER adına yarışan Barış Sezgin-Konuralp Bucak kazandı.Bu sonuçlarla da resmi kulüp statüsü ile katıldığı ilk oyunlarda birincilik elde eden Samsun Offroad Kulübünde büyük bir sevinç yaşandı.Kulüp adına bir açıklama yapan Başkan Ömer Sezgin ' Tanışmak ve kaynaşmak amaçlı geldiğimiz Ercova Offroad Oyunlarında birincilik elde etmenin mutluluk ve gururlandırıcı olduğunu ifade ederek kulüpleri adına yarışan Yakup Aslan-Azmi Timür Gencali ikilisini tebrik ettiklerini ve başarılarının devamının geleceğini bunun bir şans değil yılların birikimi olduğunu ifade etti.Etkinlik içinde ilki olmasına rağmen katılımcı sayısının yüksek olmasının sevindirici olduğuna değinen Başkan Ömer Sezgin Kulüp olarak sadece SOSDER değil diğer bütün kulüp organisazyonlarına takvimleri müsait olursa destek vermek istediklerini,aynı şekilde kendi bölgelerinde 21-22 Kasım 2009 Sinop'ta Sinop Alternatif Sporlar kulübünün düzenleyeceği mahalli yarışa destek vereceklerini tüm offroad severleri orada da görmek istediklerini belirtti.Ekipler daha sonra yapılan kupa töreni ile evlerine dönüş yolculuğuna başladı.
1.Sakarya Ercova Offroad Oyunları video ve fotoğrafları Samsun Offroad Kulübünün resmi internet sitesi www.samoff.org

Etiketler

inşallah bundan sonraki etkinliklerinizde hep böyle olur.

th_MOV03525.jpg

herşey mükemmeldi tam anlamıyla kusursuz geçti daha çok foto ve video göndermek isterdim fakat yarışmacı olmamın heyecanı ve makineyi teslim ettiğim kişinin taraftarım olduğunu unutarak sadece benim görüntülerim var bunun için ayrıyetten özürdilerim.arkadaşlık had safhadaydı pamukova ya çok uzaklardan sinop tan samsun dan zonguldak tan bursa dan daha hatırlayamadığım birçok yerden gelen ve aynı spora gönül veren arkadaşlarla tanışmak paylaşımlarda bulunmak çok güzeldi.bu arkadaşlara ve organizasyonda emeği geçen herkesi selamlıyorum.ayrıca takla atan iki aracın sahiplarine geçmiş olsun diliyorum.daha nice yarışı tamamlayamayan arkadaşlarada geçmiş olsun diliyorum.ve şunu çok merak ediyorum ben 70km yi zor gittim şu çamurdaki otlardan mütevellit hararet sorunundan siz onca km yi nasıl kattetiniz.fedakarlığınız için tebrik ederim.son olarak 25 araçtan ilk 5 yapabilmek güzel bir yemeğin arkasına tatlı gibi oldu.kalın sağlıcakla..........

Gerçekten çok ama çok güzel bir organizaysondu.uzak sehirlerden gelen ekiplerede sonsuz tesekkürler.gercekten cok guzel oldu.bizim ekipten bi arac devrildi ama cok şükür birşey olmadı.etaplarda cok guzeldi ve biraz kırıcıydı.ama yinede 3.olayı bldim =) bundan sonraki organizasyonlardada gorusmek üzere.

çamur deryasıııııııııııı mubarekk.
hava da ıyı gozukuyor. emegı gecenlere tesekurler.

hava gercekten cok guzeldi.hersey dört dörtlüktü.uzaklardan gelen ekiplere sonsuz tesekkürler.cok guzel bir organizasyon oldu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR