Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,700

Etiketler
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)

jeeper' Alıntı:
abi 3.olmamızda konuralpin (co pilotum) etkisi cok buyuktur.bana oyle bi gaz verdiki ben jeepe oyle gaz vermemişimdir.onada burdan tekrar tesekkr ediyorum.

Doğru söylüyorsun,ikinci etap da start noktasındaydım 5,6,7. kapı(yanlış hatırlamıyorsam) oradan sesini çok net duyuyordum.Konuralpin sesi arabanın sesinden çok çıkıyordu.Tekrar tebrik ederim.Kendinizden çok emin ve rahat görünüyordunuz.

jeeper' Alıntı:
abi 3.olmamızda konuralpin (co pilotum) etkisi cok buyuktur.bana oyle bi gaz verdiki ben jeepe oyle gaz vermemişimdir.onada burdan tekrar tesekkr ediyorum.

birlikte çok güzel bir ekip olduk 5 senedir birlikte offroad yapıyoruz ben hiç bir gezide,oyunda bu kadar çok eğlendiğimi hatırlamıyorum gerçekten çok heyecanlı ve eğlenceli bir yarıştı doya doya sıtres attık aracın için deyken cj nin o kükremesi insanın yüreğini hoplatıyor o gazla bende sana gaz verdim :D :D :D :D ;D

serkan şen' Alıntı:
Doğru söylüyorsun,ikinci etap da start noktasındaydım 5,6,7. kapı(yanlış hatırlamıyorsam) oradan sesini çok net duyuyordum.Konuralpin sesi arabanın sesinden çok çıkıyordu.Tekrar tebrik ederim.Kendinizden çok emin ve rahat görünüyordunuz.

abi kendimizi çok iyi odakladık yarışa bi derece alacağımıdan emindik 2. etapta çamurda vakit kaybetmemize rağmen moralleri düşürmedik ve daha fazla gazla 3.sıraya ulaştık :smiley:

konuralp_niva' Alıntı:
birlikte çok güzel bir ekip olduk 5 senedir birlikte offroad yapıyoruz ben hiç bir gezide,oyunda bu kadar çok eğlendiğimi hatırlamıyorum gerçekten çok heyecanlı ve eğlenceli bir yarıştı doya doya sıtres attık aracın için deyken cj nin o kükremesi insanın yüreğini hoplatıyor o gazla bende sana gaz verdim :D :D :D :D ;D
senin gaz daha fazlaydı co.gercekten guzel bi ekip olduk.ayrıca cokta eglendik.hele camur etabında bi yandan mucadele ediyorum bi yandan konuralpe bakıyorum.oda içerden arabayı itekliyordu.orda gülme krizine girdim zaten.çamurda takıldık ama o dakkada yine sagolsun moralimi toparladı kupa bizim kupa bizim diye diye canım co pilotum :D :D

o anda bende gerçekten tedirginleştim dedim gitti bizim kupa ama sonradan moralimi topladın verdim gazı verdim gazı ehueuh :D :D :D

jeeper' Alıntı:
senin gaz daha fazlaydı co.gercekten guzel bi ekip olduk.ayrıca cokta eglendik.hele camur etabında bi yandan mucadele ediyorum bi yandan konuralpe bakıyorum.oda içerden arabayı itekliyordu.orda gülme krizine girdim zaten.çamurda takıldık ama o dakkada yine sagolsun moralimi toparladı kupa bizim kupa bizim diye diye canım co pilotum :D :D

Barış Adapazarına geldiğinde Konuralple birlikte uğrayın bir hafta sonu müsait olduğumuzda bir program yapalım.

tabikide abi seve seve.en yakın zamanda goruselim hep beraber.

Çok iyi olur ,Sinan Abiyle tanıştınız galiba Sinan54 onada haber veririz.

tanıştık abi.hem brifing verilirken hemde etaptan cıktıktan sonra konustuk baya.

buyrun 5 kapı numaralı araç

IMG_0013.jpg

IMG_1483.jpg

IMG_1484.jpg

IMG_1487.jpg

IMG_5426.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

SON KONULAR

Geri