mahmutdemir' Alıntı:Benden bu kadar beyler..offadananoff)
m atilla kupeli' Alıntı:sizi gidi kampcılar sizi bensiz gidersiniz ha onun için fazla aksiyon yok gibi. yada foto bukadarmı ?. elinize sağlık güzel piknik yapmışsınız![]()
![]()
![]()
tüh tam benlikmiş desene neler kaçırmışım nelerZEUSSSS' Alıntı:atilla abi başlı başına aksiyondu daha çok foto ve video war....on aracın sekizi battı güzel bir ekip çalışması yapıldı zemin bataklıga dönüştü giren battı ben çıktıkça battım :![]()
bende, Mahmut usta batmaz bekleyelim sabotaj olabilirTUĞRUL' Alıntı:Bol çamurlu güzel bir gezi olmuş bu arada Mahmut ustayı ilk defa batmış gördüm ;D her zaman olmayan bir durum
iyi akşamlar Atilla benim kan grubum 0rh+ tutuyor sadece şeker hastasıyım doktoruna sor olursa ben gelirim geçmiş olsun selamlarm atilla kupeli' Alıntı:arkadaşlar bu arada 0 rh pozitif kana ihtiyaç var hacer ablanın yakınına 1 ünite harun buldu 2 ünite daha lazım perşembeye kadar acil![]()
Selçuk beyin anlatımına göre Mahmut ustaya sabotaj yapılmamış 8 arabayla beraber oda batmış resimler için teşekkür ederim arkadaşlar ellerinize sağlıkZEUSSSS' Alıntı:atilla abi başlı başına aksiyondu daha çok foto ve video war....on aracın sekizi battı güzel bir ekip çalışması yapıldı zemin bataklıga dönüştü giren battı ben çıktıkça battım :![]()
küçük ağa' Alıntı:Selçuk beyin anlatımına göre Mahmut ustaya sabotaj yapılmamış 8 arabayla beraber oda batmış resimler için teşekkür ederim arkadaşlar ellerinize sağlık
tabi senin arabaya gün doğdu çifte telli oynar sen Adana üç ayağı oynatıp Mahmut ustayı batırmışsın ;D ;D ;Dkemalhanoray' Alıntı:sedat abi mahmut usta'ya ilk saborajı ben yaptım tam kaptırmış gidiyordu " hooop ! Mahmut Usta Durrrr!!" DedimOda Durdudu Haliyle Ve Sonrasında da Battı Tabiki
![]()
![]()
Eeeee...Hep Mahmut Usta MI Yapıcak Bize
![]()
küçük ağa' Alıntı:Selçuk beyin anlatımına göre Mahmut ustaya sabotaj yapılmamış 8 arabayla beraber oda batmış resimler için teşekkür ederim arkadaşlar ellerinize sağlık
teşekkürler sedat abicim alakana buradan ayarlarız heraldeküçük ağa' Alıntı:iyi akşamlar Atilla benim kan grubum 0rh+ tutuyor sadece şeker hastasıyım doktoruna sor olursa ben gelirim geçmiş olsun selamlar
tlf numaram 0 532 231 16 99 haber bekliyorum