Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ZEUSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,379

Etiketler

Ynt: Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :smiley:

sizi gidi kampcılar sizi bensiz gidersiniz ha onun için fazla aksiyon yok gibi. yada foto bukadarmı ?. elinize sağlık güzel piknik yapmışsınız :D :D :D

m atilla kupeli' Alıntı:
sizi gidi kampcılar sizi bensiz gidersiniz ha onun için fazla aksiyon yok gibi. yada foto bukadarmı ?. elinize sağlık güzel piknik yapmışsınız :D :D :D

atilla abi başlı başına aksiyondu daha çok foto ve video war....on aracın sekizi battı güzel bir ekip çalışması yapıldı zemin bataklıga dönüştü giren battı ben çıktıkça battım ::D:D:D

ZEUSSSS' Alıntı:
atilla abi başlı başına aksiyondu daha çok foto ve video war....on aracın sekizi battı güzel bir ekip çalışması yapıldı zemin bataklıga dönüştü giren battı ben çıktıkça battım ::D:D:D
tüh tam benlikmiş desene neler kaçırmışım neler :mad:

arkadaşlar bu arada 0 rh pozitif kana ihtiyaç var hacer ablanın yakınına 1 ünite harun buldu 2 ünite daha lazım perşembeye kadar acil :eek:

m atilla kupeli' Alıntı:
arkadaşlar bu arada 0 rh pozitif kana ihtiyaç var hacer ablanın yakınına 1 ünite harun buldu 2 ünite daha lazım perşembeye kadar acil :eek:
iyi akşamlar Atilla benim kan grubum 0rh+ tutuyor sadece şeker hastasıyım doktoruna sor olursa ben gelirim geçmiş olsun selamlar

tlf numaram 0 532 231 16 99 haber bekliyorum

sevgili adanoff,
arabası bozuk olanları arabası sağlam olanlar götürebilir please!!...
:smiley: yaaa ne güzel bi gezi olmuşş çok kıskandım :smiley: bizi de götürüünn :smiley::smiley: bizsiz iyi eğlenmişsiniz boğazınızda kalmadımı eğlenceniz :smiley::smiley::smiley:

fotolar harika gezi harika adana harika adanoff harika siz harikasınız ;) fotoların devamını bekliyoruz ...

ZEUSSSS' Alıntı:
Selçuk beyin anlatımına göre Mahmut ustaya sabotaj yapılmamış 8 arabayla beraber oda batmış resimler için teşekkür ederim arkadaşlar ellerinize sağlık

küçük ağa' Alıntı:
Selçuk beyin anlatımına göre Mahmut ustaya sabotaj yapılmamış 8 arabayla beraber oda batmış resimler için teşekkür ederim arkadaşlar ellerinize sağlık

sedat abi mahmut usta'ya ilk saborajı ben yaptım tam kaptırmış gidiyordu " hooop ! Mahmut Usta Durrrr!!" Dedim :D Oda Durdudu Haliyle Ve Sonrasında da Battı Tabiki :D :D :D Eeeee...Hep Mahmut Usta MI Yapıcak Bize :D

kemalhanoray' Alıntı:
sedat abi mahmut usta'ya ilk saborajı ben yaptım tam kaptırmış gidiyordu " hooop ! Mahmut Usta Durrrr!!" Dedim :D Oda Durdudu Haliyle Ve Sonrasında da Battı Tabiki :D :D :D Eeeee...Hep Mahmut Usta MI Yapıcak Bize :D
tabi senin arabaya gün doğdu çifte telli oynar sen Adana üç ayağı oynatıp Mahmut ustayı batırmışsın ;D ;D ;D

küçük ağa' Alıntı:

sedat abi açılışı mahmut usta yaptı we grubu ateşledi bence bilerek kendini batırdı:D ve sonrasında çogumuzu battıgımız yerden söke söke çıkardı mahmut usta lastikleri yıkarken:smiley:[attachment=1]

DSC03893.JPG

küçük ağa' Alıntı:
iyi akşamlar Atilla benim kan grubum 0rh+ tutuyor sadece şeker hastasıyım doktoruna sor olursa ben gelirim geçmiş olsun selamlar

tlf numaram 0 532 231 16 99 haber bekliyorum
teşekkürler sedat abicim alakana buradan ayarlarız heralde

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR