Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ZEUSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,183
Ynt: Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :smiley:

Kemalhan sen bittin seni ben bile kurtaramam akşam dedigine göre kurtarma malzemesi bile götürmeyecekmiş sen en iyiysi gönlünü al öbür haftaya tatlı götür benden söylemesi. Bak gördünmü öbür çocukları kayırıyor Teşskkür atilla bey sende olmasan

Etiketler

hacer1959' Alıntı:
Kemalhan sen bittin seni ben bile kurtaramam akşam dedigine göre kurtarma malzemesi bile götürmeyecekmiş sen en iyiysi gönlünü al öbür haftaya tatlı götür benden söylemesi. Bak gördünmü öbür çocukları kayırıyor Teşskkür atilla bey sende olmasan

Hacer Teyze Tatlı Ne Demek Ben Mahmut Usta'ya Tatlıcı Dükkanı Hediye Ederim Onun Canı Sağolsun :smiley: Önemli Olan Gençlere Örnek Olmasıydı :smiley: Kurtarma Malzemesine Gelince ; Herkes Halatını Vs. Getirsin Diye 100 Kere Söyledi Mahmut Usta Bende Gezi Duyurusunda Özellikle Belirttim Ama Yine Yarı Yarıya Getirdi Gelen Arkadaşlar Onlara Ders Olması İçin En Güzelini Yapar :D

mehtap resimleri buraya zehmet olmazsa yüklermisin selçuktan ustadan başka kimse yüklemiyor yiyenbilir kısmı var çamur etginligi var resimleri buraya rica ediyorum

resimler geliyor

IMG_1793_800x600.jpg

IMG_1794_800x600.jpg

IMG_1795_800x600.jpg

IMG_1796_800x600.jpg

IMG_1797_800x600.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR